Noutăți și comunicate

Concert Jan Akkerman in Hard Rock Cafe

23 noiembrie 2012
Concert Jan Akkerman in Hard Rock Cafe
Vineri, 23 noiembrie 2012, incepand cu ora 21:00, sunteti invitati la un concert Jan Akkerman in Hard Rock Cafe.

Jan Akkerman, unul dintre cei mai bine cotati chitaristi din lume, revine in România pentru un spectacol pe scena Hard Rock Cafe. Artistul ajunge la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al celui mai recent material discografic - "Minor Details", lansat in 2011.

Jan Akkerman este un muzician impatimit de farmecul coardelor, ce vrajeste publicul la fiecare reprezentatie prin pasiunea exprimarii. A activat alaturi de formatii renumite din zona progressive rock si jazz-rock, precum Focus si Brainbox. Printre reperele Focus se numara piesa Hocus Pocus, compozitie integrata ulterior inclusiv in repertoriul Iron Maiden. In decursul carierei, Jan Akkerman a colaborat cu nume de prestigiu precum BB King, Charlie Bird, Cozy Powell, Clau Ogerman sau Ice T, a lansat peste 12 albume solo si a primit distinctia Golden Harp, pentru intreaga activitate.

Reprezentatiile sale sunt caracterizate de apetitul lui Akkerman pentru improvizatie, impartasita intr-o maniera inefabila cu instrumentistii Coen Molenaar (clape), Wilbrand Meischke (bass) si Marijn van den Berg (tobe). Potrivit criticii de specialitate, showurile lui Akkerman sunt intotdeauna fascinate si surprinzatoare, imbinarea perfecta intre virtuozitate si spectacol.

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile la Hard Rock Cafe si in reteaua Eventim, la pretul de 80 de lei (loc la masa) si 130 lei (loc la masa in fata scenei).


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă