Noutăți și comunicate

Concert Iyeoka la Hard Rock Cafe din Bucuresti

2 aprilie 2014
Concert Iyeoka la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Sambata, 12 aprilie 2014, sunteti invitati de la ora 21:30  la concertul Iyeoka care are loc in Hard Rock Cafe din Bucuresti. Aflată în turneul de promovare a albumului proaspăt lansat în Europa, "Say Yes", Iyeoka va susține două concerte și în România: în București, la Hard Rock Cafe și pe 13 aprilie 2014 la Constanța, în clubul Doors.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharestIyeoka, împreună cu trupa ei, The Rock by Funk Tribe, are un traseu ce include Tunisia, Elveția, Germania, Luxemburg, Turcia și România, având 11 concerte în 2 săptămâni. În întreaga călătorie, echipa este însoțită de micuțul Ugiagbe Lee, care va împlini 2 ani în iunie, și de bona acestuia. Chiar dacă Iyeoka a renunțat la o viață liniștită și la meseria de farmacistă pentru a se dedica muzicii și poeziei, artista nu vrea să își neglijeze copilul din cauza programului încărcat, așa că fiul ei este pretutindeni cu ea, luându-și foarte în serios rolul de mamă. De altfel, cerințele artistei pentru catering cuprind în special lucruri foarte potrivite pentru un copil: apă, ceai și fructe.

Artista trăiește în conformitate cu valorile în care crede cu tărie, pe care le exprimă în muzica sa. Ea crede în familie, în rădăcini, în dragoste, în bucuria de a trăi și în nevoia de a face ceva pentru semenii săi. O bună parte a carierei sale de până acum a fost dedicată sprijinirii poporului nigerian și continentului african, de unde își trage originea. Ea este una dintre artistele care au înregistrat pentru compilația de coveruri cu scop caritabil "In The Name Of Love: Africa Celebrates U2", interpretând "Desire".

Iyeoka este o cântăreață puternică ale cărei versuri și talent vocal invocă spiritul artistelor care au inspirit-o - Nina Simone, Lauryn Hill sau Amy Winehouse. Este o povestitoare ale cărei cuvinte dau speranță și vindecă răni. Versurile transformate în cântece devin daruri unice pentru audiență, Iyeoka avînd o forță incredibilă pe scenă, o capacitate de a transmite emoții și sentimente ieșită din comun.

Iyeoka împreună cu The Rock by Funk Tribe vine pentru a doua oară în România cu două concerte: la București (sâmbătă, 12 aprilie) și la Constanța (duminică, 13 aprilie).Prețurile biletelor pentru concertul de la București sunt: 80 de lei (cu loc la masă), 60 de lei (fără loc), înaintea evenimentului, respectiv 90 de lei și 70 de lei, în ziua spectacolului și la intrare. Pentru concertul de la Constanța, biletele pot fi cumpărate la următoarele prețuri: 60 de lei (cu loc la masă), 40 de lei (fără loc), înaintea evenimentului, respectiv 60 de lei și 50 de lei, în ziua spectacolului și la intrare.

Biletele cu loc la masă pentru ambele concerte (300 la Hard Rock Café și 50 la Club Doors) sunt disponibile doar pe http://www.iabilet.ro, iar biletele fără loc (300 la Hard Rock Café și 300 la Club Doors) sunt disponibile pe http://www.iabilet.ro, http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro și http://www.bilete.ro, dar și în magazinele Diverta din toată țara, magazinul Muzica, Sala Palatului, Librăria "Mihai Eminescu" din București, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domos, librăriile Humanitas și Cărturești, magazinele InMedio și în oficiile Poștei Române.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă