Noutăți și comunicate

Concert Iron Maidnem în club Capcana, Timișoara

15 februarie 2019
Concert Iron Maidnem în club Capcana, Timișoara
Vineri, 15 februarie 2019 sunteţi invitaţi în Club Capcana începând cu ora 20:00 la un super concert tribut Iron Maiden. Show-ul e asigurat de formatia de tribut Iron Maidnem din Ungaria.



https://www.youtube.com/watch?v=Oj6_jmWcwz0
Trupa Iron Maidnem a aparut în Ungaria în 1996, iar numele e un joc de cuvinte bine ales, unde "majdnem" în maghiara înseamnă "aproape", deci aproape Iron Maiden. Dacă la începuturi formatia cânta din pura plăcere melodiile preferate de la Iron Maiden, în timp a devenit cunoscută și aclamata pentru calitatea muzicii și a spectacolelor, dar și pentru prezenta personajului Eddie in fundalul concertelor, mascota trupei Iron Maiden.

Astăzi trupa maghiara Iron Maidnem sustine concerte în Ungaria, Serbia, Romania, Germania și Slovacia, a scos mai multe albume și are un arsenal de circa 60 de melodii din repertoriul Iron Maiden, unele dintre ele nefiind interpretate niciodată LIVE de către trupa originala: "Alexander the Great", "Back in the Village", "Invaders", "Gangland" sau "Only the Good Die Young". Desigur la concertele Iron Maidnem se aud și melodii clasice precum "Moonchild", "Aces High" sau "Flight of Icarus".



Intrare concert: 30 lei
Bilete online: https://www.iabilet.ro/bilete-tribute-iron-maiden-iron-maidnem-la-capcana-39619/
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/587486905046699


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top