Noutăți și comunicate

Concert Iron Butterfly si Raygun Rebel

19 februarie 2012
Concert Iron Butterfly si Raygun Rebel
Duminica, 19 februarie 2012, incepand cu ora 20:30 va incepe un concert Iron Butterfly si Raygun Rebel in Hard Rock Cafe din Bucuresti.

"IN-A-GADDA-DA-VIDA" live, in original, in Romania!!!

IRON BUTTERFLY

- prima formatie din lume care a obtinut "Discul de Platina";
- trupa care a participat activ la inventarea genului "heavy metal";
- prima formatie din lume care a stat 140 de saptamani in topurile americane;
- formatia care a socat lumea muzicala cu piesa "In-A-Gadda-Da-Vida";
- VH1 - locul 24 al celor mai bune piese hard rock din lume.

si

RAYGUN REBEL

-misiune clara: "Rock'n'Roll "¦ simple, loud and in your face".

Sunetul va fi asigurat Concert & Event Logistic, una dintre cele mai bune firme de profil din Europa de Est.

Bilet:
Biletele pot fi achizitionate de la Hard Rock Cafe Bucuresti, online pe http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro si in reteaua librariilor Adevarul, Magazinele Flanco din toata tara, in Unirea Shopping Center Parter, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoriei, Palatul National al Copiilor.

Pretul biletelor difera in functie de categorie:

Categoria VIP - 300 Ron (intalnire cu trupa, fotografii, autografe, etc.)
Categoria I - 130 Ron (loc la mese )
Categoria II - 90 Ron (in picioare)

Accesul publicului se va face incepand cu ora 19:30.

Adresa Hard Rock Cafe: Bulevardul Kiseleff nr. 32C, sector 1, Parc Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest

IATA SI CATEVA DETALII DELOC DE NEGLIJAT:

IRON BUTTERFLY

Sfarsitul anilor '60 si anii '70 erau caracteristici, pentru Los Angeles, din punct de vedere muzical, sunetelor grele ce reflectau atitudinea revolutionara a generatiei. Atunci avea sa apara un nou grup ale cărui sunete nu se rezumau doar la atitudinea "heavy" a tinerilor - Iron Butterfly.
Trupa si-a adus aportul la transformarea rock-ului psihedelic in ceea ce va purta numele de HEAVY METAL.

In martie 1967 Iron Butterfly a semnat cu ATCO record (o divizie a lui Atlantic Records), iar in iarna urmatoare a realizat primul album intitulat "Heavy". In timp ce trupa era in turnee alaturi de nume ca The Doors, Jefferson Airplane, The Grateful Dead, Traffic, The Who si Cream, albumul lor de debut urca in topuri, urmand sa ramana pe pozitii inalte timp de un an.

In iulie 1968 Iron Butterfly realizeaza monumentalul LP "In-A-Gadda-Da-Vida". Hitul cu acelasi nume, de nu mai putin de 17:05 minute, ocupa in totalitate a doua fata a albumului. Aceasta a fost piesa cu care trupa a surprins intreaga industrie muzicala. In-A-Gadda-Da-Vida a depasit orice record in muzica inregistrata pana la acea vreme, prin vanzari de peste 8 milioane de albume in primul an, ajungand apoi sa depaseasca premiul "Gold Album". Trupa a primit drept rasplata primul "Platinum Album" din istorie si mai apoi "The Multi-Platinum Award".

In-A-Gadda-Da-Vida a ramas in topuri timp de 140 de saptamani, din care 81 in Top 10. Au urmat apoi si alte albume prezente in varful clasamentelor muzicale perioade indelungate, cum ar fi Ball, Live, Evolution, etc.
Trupa a concertat pe aceasi scena cu: Jimi Hendrix, The Doors, Led Zeppelin, Frank Zappa, Chicago, Janis Joplin, Steppenwolf, Canned Heat, Three Dog Night, Quicksilver, Yes, Creedence Clearwater, Rush, The Turtles, Buffalo Springfield, Crosby Stills & Nash si multi altii.

Muzica Iron Butterfly a devenit si coloana sonora pentru filme de renume: Savage Seven, Manhunter, Texas Chainsaw Massacre 2, Nightmare on Elm Street, Fatal Instinct sau pentru seriale TV: Wonder Years, Hardcastle & McCormick, Roseanne, Home Improvement, The Simpsons si Unsolved Mysteries.

Componenta actuala a trupei:

Ron Bushy, (drums) - membru fondator
Lee Dorman, (bass guitar - vocals) - membru fondator
Charlie Marinkovich, (guitar - vocals)
Martin Gerschwitz, (keyboards/violin/lead and back up vocals) A cantat alaturi de: Edie Van Halen, Lita Ford, Loverboy, Meat Loaf etc.

Mai multe detalii aici: http://www.ironbutterfly.com


RAYGUN REBELS

Anul 2007 este considerat anul infiintarii RAYGUN REBELS (Germania/SUA). Misiunea era clara: "Rock'n'Roll "¦ simple, loud and in your face".
Dupa o serie de concerte in Germania, unde au reusit sa atraga un numar serios de fani, in 2010 Raygun Rebels si-a propus sa cucereasca America. Astfel, pasind pe urmele idolilor, trupa a zburat spre Hollywood si a reusit sa se impuna in fata unei concurente puternice si a unui public pretentios. Au cantat intr-o serie de cluburi de renume ca: Johnny Depp's Viper Room, legendarul Whisky Gogo (cunoscut in filme ca Airheads) casa lui Motley Crue si gazda unor nume mari precum Slash, Motorhead, B.B. King, The Doors si altii.

Anul 2010 a fost un an plin de realizari pentru Raygun Rebels: au avut peste 30 de concerte in USA, au semnat cu Death-Tone Heavy Productions Germania si, nu in ultimul rand, au terminat primul lor album full: "Bring Me Home" - the first steps to Rock'n'Roll heaven!
2011 a venit cu noi turnee in Germania, Spania si Slovacia.

Danny Raygun - Vocals, Guitar
Dom Raygun - Guitar
Pelle Ericson - Bass
Flick Rick - Drums



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top