Noutăți și comunicate

Concert Iris pentru aniversarea a 8 ani de Hard Rock Cafe Bucuresti

19 ianuarie 2016
Concert Iris pentru aniversarea a 8 ani de Hard Rock Cafe Bucuresti
Sambata, 23 ianuarie 2016, Hard Rock Cafe București aniversează 8 ani de la inaugurare, printr-un concert ce nu mai are nevoie de nicio prezentare! Hiturile Iris se vor auzi din nou live, de la ora 22:30, în interpretarea inconfundabilă care le-a făcut celebre. Vino să te bucuri de un show electrizant și să cânți “Somn Bizar”, “Noaptea”, “Sa nu crezi nimic”, “Baby”, “De vei pleca” și multe alte piese ale îndrăgitei trupe, într-un show cu adevarat memorabil!



Cu 19 materiale discografice lansate, nenumărate clipuri și o serie de prestigioase distincții ale industriei muzicale în palmares, IRIS scrie pagini din istoria rockului românesc de peste 35 de ani. Pe 23 ianuarie va urca pe scena din Hard Rock Cafe în formula sa de aur, care îi include pe: Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeică (bass) și Relu Marin (keyboards).

Evenimentul este cu atât mai special cu cât Hard Rock Cafe celebrează și 8 ani de la deschiderea primului restaurant în România. În acest timp, restaurantul și-a câștigat un public fidel, grație preparatelor savuroase, a design-ului unic și a colecției impresionante de instrumente muzicale și articole vestimentare, care au aparținut starurilor din lumea muzicii. Aici va așteaptă chitara lui Bruce Springsteen și a lui Richie Sambora, costumul lui John Lennon, geaca purtată de Michael Jackson în videoclipul “Beat It” și multe alte piese ale unor artiști legendari.
Magazinul de suveniruri Rock Shop este un alt element atractiv pentru clienți, iar showurile live, cu nume importante ale scenei autohtone și internaționale, conferă restaurantului Hard Rock Cafe un loc special în inima iubitorilor de muzică, de 8 ani încoace.


Biletele pentru concertul Iris din 23 ianuarie 2016 se găsesc la prețul de 55 lei pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și la Hard Rock Cafe.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.



Evenimente recomandate

Top