Noutăți și comunicate

Concert IRIS - Nelu Dumitrescu în The Pub – Universității

17 decembrie 2021
Concert IRIS - Nelu Dumitrescu în The Pub – Universității
IRIS - Nelu Dumitrescu va susține un concert în The Pub – Universității din București, vineri, 17 decembrie 2021, de la ora 19:00.


Informații despre eveniment

După un an care i-a ținut pe artiști departe de fani, trupa IRIS – Nelu Dumitrescu invită din nou publicul bucureștean la concert în data de 17 decembrie 2021, la The Pub Universității.

Am început anul 2021 cu gândul la prietenii și fanii noștri, cu speranța că ne vom revedea cu bine cât mai repede cu putință. Cele câteva concerte pe care le-am susținut astă-vară prin diferite orașe din țară ne-au umplut de energie și ne-au mobilizat să lucrăm cu și mai mult spor la noul nostru album pe care ne dorim foarte mult să îl lansăm la anul. Tot cu gândul la dragii noștri prieteni ne-am ambiționat să organizăm un concert pe final de an. Vă așteptăm cu drag să cântăm împreună!

Nelu Dumitrescu, fondatorul și liderul trupei IRIS – Nelu Dumitrescu.

Nelu Dumitrescu, alături de Costi Sandu, Relu Marin, Matei Cioca și Tibi Duțu vor aduce aceeași energie și atmosferă cu care și-au obișnuit fanii, iar setlistul este completat cu cele mai noi piese IRIS. Pieselor legendare, precum “Baby”, „Noaptea”, „Strada ta”, „Floare de iris”, li se alătură noile single-uri “Un alt format”, „Poți spune orice” și „Poveste fără sfârșit”.

Pentru concertul de vineri, 17 decembrie 2021 de la The Pub Universității, organizatorii au luat toate măsurile pentru ca acest eveniment să aibă loc în condiții de siguranță.

Biletele sunt în număr limitat și pot fi achiziționate de pe AmBilet.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top