Noutăți și comunicate

Concert IRIS in Jet Set Events Hall

13 mai 2010
Concert IRIS in Jet Set Events Hall
Concert IRIS in Jet Set Events Hall
Joi, 13 mai 2010, inconfundabilul "Buna seara, prieteni!" va fi auzit clar, raspicat si mai ales. .. live, la Jet Set Events Hall, incepand cu ora 22:00, in concertul legendarei trupe IRIS. Se anunta galagie multa la Jet Set, odata cu primul concert ce da startul unei serii de evenimente cu nume rezonante in muzica romaneasca. Biletele costa 50 lei si au fost puse in vanzare din 4 mai in reteaua magazinelor Diverta si online pe www.myticket.ro, precum si la Jet Set Cafe in incinta clubului. Concertul este sustinut de Europa FM si Music Channel.

Adresa Jet Set Events Hall : Bulevardul Libertatii nr. 1, Piata Regina Maria, Bucuresti.

Urmatoarele concerte programate : HOLOGRAF - 10 iunie si DIRECTIA 5 - 17 iunie. Detaliile despre aceste evenimente vor fi anuntate pe site-ul www.jtsevents.ro. Informatii se pot obtine si la tel. 0728 446 416.

Serile cu muzica buna live pot fi savurate si in fiecare VINERI la Jet Set, alaturi de trupa The Crossroads, ce devine pe perioada colaborarii "The Jet Set Band".

"JET SET LIVE este un proiect de suflet si speram ca si publicul sa aprecieze artistii pe care ii invitam la aceste concerte, fiind nume ce au scris deja istorie in cultura romaneasca", marturiseste Mihai Nasuescu General Manager Jet Set Events Hall.

Jet Set este un proiect indraznet, un brand fresh, pornit si dezvoltat din pasiunea pentru evenimente, avand in conducere o echipa tanara si deosebit de motivata. Din toamna 2010 Jet Set pregateste evenimente pentru diverse categorii de public, ce vor starni cu siguranta curiozitatea bucurestenilor.
Parteneri media si sustinatori ai proiectului:

Europa FM, Music Channel, SapteSeri, Iconcert.ro, Metropotam.ro, Apropo.ro, Neogen.ro, Port.ro, 220.ro, 25h.ro, Afterhours.ro, VipStyle.ro, Letsrock.ro, Monden.info, Bucharestlife.ro, Diseara.ro, Muzicabuna.ro, Muzica.ro, Cascar.ro, Rockstage.ro, MiculParis.ro, Onlinestudent.ro, 1801.ro, SalsaGalaxy.ro, Pubbing.ro, Sofresh.ro, CalendarEvenimente.ro, Presainblugi.com, SalutMagazin.com, Evenimente-Bucuresti.ro, Dancenews.ro, CeFacemDiseara.ro, StarMediaProduction, Anyplace.ro

Jet Set Events Hall
www.jtsevents.ro

Nu uitati sa reveniti vineri seara pe pagina de concurs unde veti putea participa pentru a castiga o invitatie dubla la acest eveniment!!!!!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top