Noutăți și comunicate

Concert Irina Popa & The Sinners si Marcian Petrescu & Trenul de noapte la Hard Rock Cafe

6 noiembrie 2013
Concert Irina Popa & The Sinners si Marcian Petrescu & Trenul de noapte la Hard Rock Cafe
Miercuri, 6 noiembrie 2013, Fundatia Muzza si A&A Records va invita de la ora 20:00 la Hard Rock Cafe, la un super concert de Jazz & Blues, in memoria regretatului pianist si compozitor roman de jazz, Jancy Korossy. Evenimentul va prilejui lansarea CD-ului Best Romanian Jazz - Tribute to Jancy Korossy, o colectie a celor mai bune piese de jazz inregistrate live, la Hard Rock Cafe, in primavara acestui an, cu ocazia decernarii Premiilor Muzza.


Concertul va fi sustinut de trupele IRINA POPA & THE SINNERS si MARCIAN PETRESCU & TRENUL DE NOAPTE, doua dintre laureatele Galei Premiilor de Jazz 2012 - Premiile Fundatiei Muzza, respectiv Premiul Revelatia Anului si Premiul Pentru Blues, formatii care fac parte si din compilația CD-ului amintit.  Albumul include piese cu Mircea Bunea Trio, Grupul Youvenis, Manuela Cara, Nicolas Simion, Sarosi Peter & Azara, Oana Muresan si Mario & The Teachers, cu totii, laureati ai aceleasi gale.

CD-ul Best Romanian Jazz contine exclusiv piese inregistrate live cu ocazia decernarii premiilor Muzza, eveniment ce a avut loc tot la Hard Rock Cafe, pe 7 aprilie 2013. Captarea sunetului si redarea cat mai autentica a atmosferei Galei Premiilor de Jazz pe CD a fost realizata de Mihai Ninu, cunoscut pentru activitatea sa in cadrul A&A Records. La realizarea albumului au participat Alexandru Sipa, ca Producator Artistic si Andi Enache, ca Producator Executiv.

Biletele la concert sunt disponibile la Hard Rock Cafe la pretul de 25 de lei.
Pentru rezervari va rugam sa sunati la 021 2066261.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă