Noutăți și comunicate

Concert Irfan în Club Capcana din Timișoara

5 decembrie 2018
Concert Irfan în Club Capcana din Timișoara
Miercuri, 5 decembrie 2019, îndrăgita formație Irfan din Bulgaria revine la Timișoara, într-un concert de lansare al noului album Roots, în Club Capcana (ex Daos) de la ora 20:00.



Muzica celor de la Irfan este un mix original de sunete electro-acustice, influențată de tradițiile muzicii sacre și folclorice din Bulgaria, Balcani, Persia, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și India precum și de patrimoniul muzical și spiritual al Bizanțului și al Europei medievale. Una dintre principalele caracteristici ale trupei este utilizarea la scara larga a vocilor etnice feminine extrem de frumoase impreuna cu voci masculine puternice si coruri, acompaniate de o mare varietate de intrumente bulgare, balcanice si orientale (caval, nai, duduk, darbouka, daf, bodhran, riq). Albumele si concertele formatiei Irfan duc publicul printr-o calatorie emotionala si spirituala dincolo de spatiu si timp.
Albumul Roots urmează să fie lansat la finalul acestui an, fiind al 4-lea material muzical al trupei Irfan. Prima melodie de pe noul abum intitutala Rusa este disponibila pe pagina de bandcamp a trupei. Concertul din Timisoara din 5 decembrie face parte din turneul de lansare al noului album Roots care se desfășoară în: Germania, Olanda, Suedia, Cehia, Polonia, Ungaria, Romania și Bulgaria.
https://www.youtube.com/watch?v=LchkyGq9a6M
"We all need to know our Roots...
Because that’s where we’re coming from.
And that’s where we’re all going."



Bilete online sau la intrare: 30 lei
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1976948445719753


Evenimente recomandate

Top