Noutăți și comunicate

Concert IPR si Breathelast in Wings Club

10 octombrie 2011
Concert IPR si Breathelast in Wings Club
Joi, 10 noiembrie 2011, sunteti invitati in Wings Club pentru un concert Implant pentru Refuz, incepand cu ora 21:00. In deschidere vor canta cei de la Breathelast.

Pretul unui bilet este de 15 lei si poate fi achizitionat de la intrarea in club.

Formația timișoreanã de hardcore Implant pentru Refuz va susține joi, 11 noiembrie, un concert în Clubul Wings din București, alaturi de invitatii sai din Bucuresti, trupa Breathelast.

Fondatã în 1995 la Timișoara, formația Implant pentru Refuz este compusã din vocaliștii Tavi Horvath & Ovidiu Takacs, bassistul Åžtefan Czifrak, chitariștii Valentin Popescu & Rãzvan Nicov și toboșarul Paul Bologan. Trupa are la activ 6 albume: Implant pentru Refuz (1995, East&Art), Permis postsinucidere (1997, Rocka Rolla), Culori (1999, Rocka Rolla), Oameni fara fețe (2001, MediaPro Music), Monolith (2007) si Otheroot (2009, EMG Germania), si un numar consistent de concerte, adunate pe parcursul a peste 15 ani de experiente live.
Incepand din aceasta vara, IPR au inceput inregistrarile viitorului disc, a carui lansare este prevazuta pentru noiembrie 2012. Cateva dintre piesele noi ("A Singular Call", "Break the Flow", "March to the End") au putut fi ascultate si la Arenele Romane, in august, cand trupa a cantat in deschiderea concertului Deftones, din Bucuresti. Experienta sonora si energica a noilor piese, se va repeta si in cadrul concertului din 11 noiembrie, alaturi de visuals-urile realizate de Eugen Neacsu (Intermotional.com)
http://www.myspace.com/implantpentrurefuzband
http://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz


Breathelast inseamna Mihai Andrei (Traum, SideFx si ex-Dekadens), Radu Ionut Campeanu (Zgarie Nori, Dead Eye Dick), Valentin Barsan (Side Fx) (Side Fx, Ionut Cojocaru (Crize, Godmode) si daca este sa facem un sondaj printre cei care i-au vazut live in ultimile luni, majoritatea ar garanta ca sunt noua revelatie bucuresteana de nu-metal alternative. Alternand perioadele de lucru intens la primul lor EP, Breathelast tocmai au lansat primul lor videoclip, pentru piesa "Lies"
http://www.youtube.com/watch?v=bJZFa2gbobo&feature=youtu.be&hd=1
http://www.facebook.com/Breathelast


Evenimente recomandate

Top