Noutăți și comunicate

Concert Infest, Saddayah, Eufobia si Maltworm in club Quantic

25 noiembrie 2023
Concert Infest, Saddayah, Eufobia si Maltworm in club Quantic
Infest, Saddayah, Eufobia și Maltworm vor susține un concert în Club Quantic din București, sâmbătă, 25 noiembrie 2023, de la ora 19:00.


Informații despre eveniment

Bilete:
  • 55 lei - acces general - earlybird in limita a 50 de bilete -> https://bit.ly/46fVzqO
  • 65 lei - acces general - presale – până pe 24.11.2023 inclusiv -> https://bit.ly/46fVzqO
  • 80 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 25.11.2023 online și la intrare
INFEST [Serbia] - Death/Thrash Metal - https://www.facebook.com/infest.serbia
Pe 25 noiembrie trupa de deathrash metal din Serbia INFEST, revine pe scena Quantic. Albumul de debut "Anger Will Remain" a fost lansat în 2006, după câteva modificări în componența trupei au lansat albumul Onward to destroy în 2009, album la care au avut și 2 vocali invitați, Aad Kloosterwaard (formația Sinister) pentru "Screaming From Within" și Glad (formația May Result) pentru singura piesă în limba sârbă a formației. Cel mai recent album al trupei conține o piesă scrisă de Harry Maat, cel care scrie piese și pentru Vader. Pe 25 noiembrie, la Quantic vom face parte din legiunea sârba Deathrash INFEST.

SADDAYAH [Romania] - Death metal - https://www.facebook.com/SaddayahBand
Formată la sfârșitul anului 2013 de Gabriel Marincu (chitară) și Theo Ionescu (tobe), Saddayah a debutat live în 2014, în Ploiești.
Patru ani mai târziu are loc lansarea primului album, "Apopheny of Life", material semnat de LoudRage Music.
"Apopheny of Life" a avut parte de un răspuns excelent și de o distribuție generoasă, albumul fiind apreciat cu recenzii foarte bune în revistele de profil din străinătate, CDurile fiind distribuite în peste 30 de țări.
Muzica Saddayah are bazele în death metalul tradițional, dar tehnicitatea trupei a dus în decursul anilor spre o direcție proaspătă, o combinație melodică de death metal cu influențe progresive și black metal. Rezultatul a fost pe măsură: nenumărate concerte în România și în străinătate.
Numele trupei este inspirat de un cuvânt din limba javaneză, cuvânt care inseamnă "psihoză".
Pe 25 noiembrie Saddayah revine in Quantic, cu un set inedit de piese, de pe urmatorul EP si, de ce nu, chiar si de pe urmatorul album! https://www.youtube.com/watch?v=2Q3r187UQ9E&t=30s
EUFOBIA [Bulgaria] - Death Metal - https://www.facebook.com/Eufobia
Eufobia este o trupă death metal din Bulgaria. Denumirea trupei este de origine din greaca veche și înseamnă literalmente “frică de bine”. Membrii trupei sunt: Niki Bojakov (chitară & voce), Stefan Abajiev (bas & voce), Blagovest Petrov (tobe) și Ivan Gemijev (chitară).
Eufobia face turnee în Europa în mod regulat. Trupa a cântat pe aceeași scenă cu multe trupe renumite, precum Arch Enemy, At the Gates, Dark Tranquillity, Sepultura, Cannibal Corpse, Rotting Christ, Vader, Immolation, Onslaught, Malevolent Creation, Pyogenesis, Christ Agony, Primordial, Gorgoroth, Sinister, Evergrey, Broken Hope, Jinjer, Eluveitie, E-force, Negura Bunget, Suicidal Angels şi aşa mai departe.
În anul 2018 Eufobia a câștigat concursul W:O:A Metal Battle, care a oferit trupei posibilitatea de a concerta pe scena celui mai important festival de muzica metal din lume - Wacken Open Air.
Ultimul album al trupei (care se numește “Madness”) a fost lansat în anul 2022 de cel mai mare distribuitor de muzica rock și metal din Bulgaria: Wizard LTD. Producerea albumului a fost realizată de Constantine Gentschev în MIG7 Studio. Designul coperții a fost creat de către Val Volegna. În afară de acest album, trupa mai are două albume, care au fost lansate de aceeași casă de discuri – “Eufobia” 2016 & “Cup of Mud” 2011 și un EP - “Insemination” 2010, lansat de Axa Valaha Productions.

MALTWORM [Bulgaria] - Death Metal - https://www.facebook.com/maltworm
In spatele acestei formatii se afla membrii cu greutate din undergroundul bulgar, din trupe precum Granulom, Ciroza, Bleak Revelation, Hellrider, Historian Inspell.
Contrar asteptarilor, numele Maltworm nu descrie nimic altceva decat pasiunea trupei pentru bere si whiskey.
Dupa numai trei luni de la formare, in 2018, trupa deja urca pe scena alaturi de trupe mari, precum Impaled Nazarene, Necronomicon, Heretic, Cryptic Brood si multi altii.
In 2019 Maltworm lanseaza primul single “Yersinia Pestis”, in scurt timp urmand sa intre in studio pentru nregistrarea albumului de debut.
Insa, din cauza Covidului, trupa nu il poate promova cum trebuie, planurile fiind amanate pana in noiembrie 2022, cand materialul e oficial lansat, cu o coperta inedita semnata de Julian D’Bones (Exciter, Virgin Steele).
In 2022 trupa castiga competitia “Reynaers Rock Trampoline” de pe postul Z-Rock, piesa “The Kvlt Ov The Maltworm” fiind in top timp de 40 saptamani!
In 2023 Maltworm castiga finala Wacken Metal Battle, ceea ce i-a dus acolo unde alte formatii doar viseaza: Wacken Open Air.
In prezent, Maltworm lucreaza la primul single de pe al doilea album, piesa ce se asteapta sa fie gata in toamna acestui an.


Evenimente recomandate

Top