Noutăți și comunicate

Concert Incite și The Modern Age Slavery în Club Capcana din Timișoara

5 februarie 2020
Concert Incite și The Modern Age Slavery în Club Capcana din Timișoara
Trupele Incite (SUA) și The Modern Age Slavery (IT) vor concerta în Club Capcana din Timișoara, miercuri, pe 5 februarie 2020, de la ora 20:00.


Despre Incite

https://www.youtube.com/watch?v=CCoGid3u-wc
Trupa Incite s-a format în 2004 în Phoenix, Arizona, SUA, și este formată din Richie Cavalera - voce, Lennon Lopez - tobe, Christopher "EL" - chitară bas și Eli Santana - chitară. Richie Cavalera este cunoscut ca fiind fiul vitreg a lui Max Cavalera, fondatorul trupei Sepultura, Soulfly și Cavalera Conspiracy.
În cei 15 ani de muzică Incite a lansat 5 albume full, 2 EP-uri și mai multe videoclipuri, toate fiind caracterizate de un mix de sub-genuri de metal. Trupa și-a perfecționat stilul de sunete extreme în concerte alături de DevilDriver, Crowbar, Brujeria, Soulfly, Cavalera Conspiracy și Six Feet Under.
Concertul din Capcana face parte din Turneul European 2020 Incite, în care trupa își va prezenta ultimul album lansat în 2019 "Built to destroy".


Despre The Modern Age Slavery

https://www.youtube.com/watch?v=oFVUYGmLdto
The Modern Age Slavery a apărut în 2007 în Italia și a crescut rapid în topurile hard rock datorită sunetului agresiv. Trupa a concertat alături de Cannibal Corpse, Fleshgod Apocalypse, Sepultura, Decapitated, Suicide silence, Dying fetus, Obscura, Malevolent creation, Vomitory și mulți alții.


Detalii bilete

Biletele pre-sale (20 buc) costă 30 lei și se pot achiziționa online: https://www.iabilet.ro/.
Acces general: 40 de lei.
Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/539362289976883


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top