Noutăți și comunicate

Concert in memoriam Groman Bogdan Gabriel Tom - tobarul rebel in The Silver Church

28 decembrie 2010
Concert in memoriam Groman Bogdan Gabriel Tom - tobarul rebel in The Silver Church
Marti, 28 decembrie 2010, sunteti invitati incepand cu ora 18:00 in club The Silver Church la concertul in memoriam Groman Bogdan Gabriel - Tom, tobarul rebel. Evenimentul este organizat cu sprijinul Casei de Cultura al Sudentilor si The Silver Church.

Intrarea este libera.

Prezentatorul evenimentului este Florin Silviu Ursulescu si vor participa trupele: I.D.O.L., Luca'Z'Band, Adi Manolovici Syndikate, Tectonic - cea mai veche trupa metal din romania, reunita cu aceasta ocazie (Comandorul Hoisan, Gusti si George Costinescu), Phenomenon si Trooper.

De asemenea pe tot parcursul evenimentului se vor afisa pe monitoarele din The Silver Church proiectii cu poze din concerte si festivaluri la care a participat TOM si o parte din reclame si videoclipuri transmise pe mai multe posture de televiziune.
Ultimul videoclip "Perfect World" realizat cu trupa Do Diez actuala Death Drive a intrunit 10000 de vizionari pe youtube. Videoclip-ul a fost considerat cea mai buna realizare (in cadrul genului Metal) pe ultimii ani.
De mentionat ca in activitatea sa Groman Bogdan Gabriel - TOM a sustinut peste 250 de concerte in cluburi si a participat la foarte multe festivaluri de gen ajungand sa cante in paralele cu sapte trupe. Majoritatea evenimentelor la care a participat au fost mediatizate in presa scrisa, Radio si Televiziuni.

Organizator: Bogdan Paul Groman


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top