Noutăți și comunicate

Concert in Brasov (Club Subsol): Dynfari si BlackGlass

22 iulie 2014
Concert in Brasov (Club Subsol): Dynfari si BlackGlass
Romanian Rock Radio și Bestial Records prezinta:

Marti 22 iulie 2014, Subsol Club (Brașov):

DYNFARI (Islanda) si BLACKGLASS (Brasov)DYNFARI (doom infected post black metal/Islanda)
http://www.facebook.com/Dynfari
http://dynfari.bandcamp.com/
http://www.soundcloud.com/Dynfari

In luna iulie se anunta mare viscol, pentru ca una din cele mai tinere, mai originale si mai ambitioase formatii de metal extrem din nordul Europei ajunge in premiera in Romania! Si nu numai, este primul turneu al islandezilor de la Dynfari, tara noastra fiind si ea inclusa pe afis. O trupa care primeste la albumul de debut punctajul maxim in cele mai mari reviste de metal din Europa (Legacy si Metal Hammer) nu trebuie ratata live! Socotita de presa de specialitate un amestec spumos de Woods of Desolation, Alcest, Drudkh si Burzum, trupa islandeza este in prezent una din cele mai proaspete achizitii ale prestigioasei case de discuri Aural Music.BLACKGLASS (stoner thrash-dustrial/Brașov)
https://www.facebook.com/pages/Blackglass/144209299098107

Trupa cu influente din toate genurile majore, Blackglass creaza muzica si arata ce poate sa fie distractiv, tehnic, frumos, simplu si semnificativ in acelasi timp... este o muzica incarcata de pietre, gunoi si utilaje grele, livrata in formula ideala de trupa, la numai 420 de zile de cand au inceput sa lucreze la povestile lor.SUBSOL CLUB (Str. Sf. Ioan Nr. 11, Brasov).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, DVDuri, tricouri).

Paginile oficiale ale evenimentului:
https://www.facebook.com/events/284803201690822
Pret bilet: 15 lei (biletele se vor vinde numai in seara concertului, la intrare).
Concert organizat in parteneriat cu Rock Tour Agency (Croatia).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top