Noutăți și comunicate

Concert in 3 cu Ada Milea, Bobo Burlacianu si Alex Neagu in club Quantic

12 martie 2023
Concert in 3 cu Ada Milea, Bobo Burlacianu si Alex Neagu in club Quantic
Duminică, 12 martie 2023 sunteţi invitaţi în Club Quantic din București, la concert in 3 cu Ada Milea, Bobo Burlacianu și Alex Neagu.


Informații despre eveniment

Program:
  • 19:00 -> Acces public
  • 20:00 -> Concert in 3 cu Ada Milea, Bobo Burlacianu si Alex Neagu
Biletele se pot cumpara online, de pe iabilet.ro.

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificari in functie de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.
Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.


Evenimente recomandate

Top