Noutăți și comunicate

Concert in 3 cu Ada Milea, Bobo Burlacianu si Alex Neagu

21 aprilie 2024
Concert in 3 cu Ada Milea, Bobo Burlacianu si Alex Neagu
Duminică, 21 aprilie 2024 sunteţi invitaţi în clubul Quantic din Bucuresti, la un concert in 3 cu Ada Milea, Bobo Burlacianu și Alex Neagu. Accesul publicului va fi permis de la ora 19:00.

Biletele se pot cumpara online:
  • 65 lei - acces general - presale – până pe 20.04.2024 inclusiv
  • 80 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 21.04.2024 online și la intrare
Program:
19:00 - Acces public
20:00 -> Concert în 3 cu Ada Milea, Bobo Burlacianu si Alex Neagu

Pe 21 aprilie vă așteptăm la Concert în 3 de Ada Milea, Bobo Burlacianu si Alex Neagu.
Concert cu personaje de o tristețe comică zguduitoare. Nici muzică, nici teatru, sau (poate) amândouă exact în același timp.

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandăm utilizarea căștilor de protecție fonică pentru copii.
Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permis în baza unui bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.
Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani este permis în baza unui bilet valabil de acces.
Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.
Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).
Ai grijă de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declanșării crizelor de epilepsie. Recomandăm persoanelor afectate de această condiție să evite participarea.
Evenimentul poate suferi modificări în funcție de condiţiile meteorologice.
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc vârsta participanților minori.
Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.
Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnată.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respectă regulile de acces.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top