Noutăți și comunicate

Concert Imperial Triumphant și Mord'A'Stigmata în Club Capcana din Timișoara

22 aprilie 2019
Concert Imperial Triumphant și Mord'A'Stigmata în Club Capcana din Timișoara
Trupa Imperial Triumphant va susține luni, 22 aprilie 2019, un concert în Club Capcana din Timișoara, de la ora 20:00. În deschidere va cânta trupa Mord'A'Stigmata din Polonia.


Informații despre Imperial Triumphant

https://www.youtube.com/watch?v=sNDuiaa_QrY
Născuta în New York, trupa Imperial Triumphant întruchipează sunetele metropolei: haosul, pericolele și măreția celui mai mare oraș de pe pământ. Ei cânta despre luxul de înaltă societate care co-există cu murdăria absolută și decăderea urbană.

"Orașul nostru este ca un cadavru al unui gigant. Ceea ce a fost odată atât de strălucitor, grandios și spectaculos, este acum plin de viermi grei, care se învârt spre "succes". Nu il sprijinim și nici nu suntem împotriva. Vorbim doar de sunetele din New York City așa cum le auzim noi."

Imperial Triumphant înseamnă Ilya - voce și chitara, Blanco - bas, clape, Grohowski - tobe. Cei 3 iși aduc "ritualul de aur" pentru prima data în Europa, împreuna cu noul album Vile Luxury lansat în 2018.


Informații despre Mord'A'Stigmata

https://www.youtube.com/watch?v=SvZ8_FTRxTg

Originari din Polonia, Mord'A'Stigmata s-au nascut din cele mai întunecate colturi ale black metal-ului polonez, fiind o reprezentare muzicala a vidului uman. Trupa a lansat pana în prezent 6 albume, iar melodiile lor sunt despre spiritualitate, negativism și ezoterism.
Pe scena din Capcana vor urca: Ion - bas și voce, Static - chitara, sintetizatoare, YGG - tobe, Golem XIV - chitara.


Informații despre eveniment



Evenimente recomandate

Top