Noutăți și comunicate

Concert Impaled Nazarene, Ritual of Odds, Spiritual Ravishment si Dim Vision in Vault 42 Club

ANULAT !!!
30 ianuarie 2011
Concert Impaled Nazarene, Ritual of Odds, Spiritual Ravishment si Dim Vision in Vault 42 Club
Concert Impaled Nazarene, Ritual of Odds, Spiritual Ravishment si Dim Vision in Vault 42 Club
Duminica, 30 ianuarie 2011, Axa Valaha Productions si Ribcage Booking va invita in Vault 42 Club din Oradea de la ora 19:30la concertul Impaled Nazarene (Finlanda), Ritual of Odds (Grecia), Spiritual Ravishment (Romania) si Dim Vision (Ungaria). Concertul face parte din cadrul turneului "Road to the Balkans Tour 2011", o serie de opt concerte care include aparitii in Slovenia, Romania, Bulgaria, Grecia si Turcia.

Biletele pentru cele trei concerte s-au pus deja in vanzare fiind disponibile prin fiecare agentie organizatoare, la pretul special de 25 de lei (in cazul primelor 50 de bilete), respectiv 35 de lei (pentru restul biletelor, pret valabil pana in ziua concertului). Biletele se pot comanda direct la: Oradea - Ribcage Booking (tel. 0722.267.527, email: ribcage[dot]ro[at]gmail[dot]com), Iasi - Metal Support (tel. 0741.229.366, email: dark_spektru[at]yahoo[dot]com), Bucuresti - Axa Valaha Productions (tel. 0721.107.776, email: axa666[at]yahoo[dot]com).
Adresa Vault 42 Club : Strada N. Jiga, Nr. 42, Oradea.

Cei cinci finlandezi atomici de la Impaled Nazarene, care au speriat intreaga lume pe parcursul a peste doua decade de activitate neintrerupta, vor sosi in Romania in doar cateva saptamani, trei concerte intr-un oras important din fiecare provincie istorica a Romaniei, alaturi de trupa Ritual of Odds, una dintre cele mai energetice trupe death metal ale scenei grecesti.

De asemenea, pentru ca spectacolul sa fie complet, alaturi de Impaled Nazarene (www.myspace.com/impalednazarene) si Ritual of Odds (www.myspace.com/ritualofodds) vor urca pe scenele din cele trei orase, in calitate de local supports, sase trupe din Romania, Ungaria si Ucraina. La Oradea, trupele care vor concerta in deschidere vor fi Spiritual Ravishment (death si grindcore post-nuclear, la prima aparitie live in 2011, primul concert in orasul natal dupa o pauza de trei luni) si Dim Vision (deatherii maghiari care au sustinut nu de mult un miniturneu in Romania).Un eveniment organizate de Axa Valaha Productions si Ribcage Booking.

2-ConcertImpaledNazareneRitualofOddsSpiritualRavishmentsiDimVisioninVault42Club_24824.jpg


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă