Noutăți și comunicate

Concert Impaled Nazarene, Ritual of Odds, Mediocracy, Rotten Remains si Open Fire in Hand Club

ANULAT !!!
31 ianuarie 2011
Concert Impaled Nazarene, Ritual of Odds, Mediocracy, Rotten Remains si Open Fire in Hand Club
Luni, 31 ianuarie 2011, Axa Valaha Productions si MetalSupport va invita in Hand Club din Iasi la concertul Impaled Nazarene (Finlanda), Ritual of Odds (Grecia), Mediocracy (Romania), Rotten Remains (Romania) si Open Fire (Romania). Concertul face parte din cadrul turneului "Road to the Balkans Tour 2011", o serie de opt concerte care include aparitii in Slovenia, Romania, Bulgaria, Grecia si Turcia.

Biletele pentru cele trei concerte s-au pus deja in vanzare fiind disponibile prin fiecare agentie organizatoare, la pretul special de 25 de lei (in cazul primelor 50 de bilete), respectiv 35 de lei (pentru restul biletelor, pret valabil pana in ziua concertului). Biletele se pot comanda direct la: Oradea - Ribcage Booking (tel. 0722.267.527, email: ribcage[dot]ro[at]gmail[dot]com), Iasi - MetalSupport (tel. 0741.229.366, email: dark_spektru[at]yahoo[dot]com), Bucuresti - Axa Valaha Productions (tel. 0721.107.776, email: axa666[at]yahoo[dot]com).

Cei cinci finlandezi atomici de la Impaled Nazarene, care au speriat intreaga lume pe parcursul a peste doua decade de activitate neintrerupta, vor sosi in Romania in doar cateva saptamani, trei concerte intr-un oras important din fiecare provincie istorica a Romaniei, alaturi de trupa Ritual of Odds, una dintre cele mai energetice trupe death metal ale scenei grecesti.

De asemenea, pentru ca spectacolul sa fie complet, alaturi de Impaled Nazarene (www.myspace.com/impalednazarene) si Ritual of Odds (www.myspace.com/ritualofodds) vor urca pe scenele din cele trei orase, in calitate de local supports, sase trupe din Romania, Ungaria si Ucraina.


La Iasi, tinand cont ca se intampla a treia editie a Brutal Fest-ului, vor fi invitate doua dintre cele mai valoroase trupe locale, Rotten Remains (death metal old school si brutal) si Open Fire (convertiti pentru totdeauna la death thrash metal), alaturi de care va evolua trupa cu cea mai rapida ascensiune din ultimul an, bucurestenii de la Mediocracy, singura trupa pe felia crustcore sludge din Romania.


Un eveniment organizat de Axa Valaha Productions (www.myspace.com/axavalahaproductions) si MetalSupport (www.metalsupport.ro).

2-ConcertImpaledNazareneRitualofOddsSpiritualRavishmentsiDimVisioninVault42Club_24824.jpg


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top