Noutăți și comunicate

Concert ICED EARTH in Silver Church Club

22 noiembrie 2011
Concert ICED EARTH in Silver Church Club
Marti, 22 noiembrie 2011, trupa Iced Earth va sustine un concert in The Silver Church Club din Bucuresti. In deschidere vor canta trupele White Wizzard si Fury UK. Concertul face parte din cadrul turneului european de promovarea al celui mai nou material discografic intitulat "Dystopia".

Numarul biletelor este limitat la 600 de bucati, iar acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
75 lei pentru primele 150 bucati
85 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 21 noiembrie 2011
90 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 22 noiembrie 2011.
Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Concert Iced Earth in RomaniaJohn Schaffer (foto) a declarat intr-un interviu recent ca abia asteapta sa cante in Romania. Chitaristul trupei Iced Earth a spus ca este foarte emotionat la ideea ca formatia va sustine primul sau concert aici.

"Suntem foarte emotionati! Am mai cantat in Europa de Est si am avut parte de niste reactii extraordinare. Sper sa reusim sa sadim o samanta de metal adevarat in inima romanilor ca sa putem reveni in tara cat mai curand", a declarat chitaristul.

"Dystopia" marcheaza debutul in formatie al vocalistului Stu Block (Into Eternety).


Evenimente recomandate

Top