Noutăți și comunicate

Concert Hooverphonic la Hard Rock Cafe

10 octombrie 2019
Concert Hooverphonic la Hard Rock Cafe
Hooverphonic va susține un concert în Hard Rock Cafe, joi, 10 octombrie 2019, de la ora 21:30.


Informații despre Hooverphonic

Hooverphonic vin din Belgia si in cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume dar si hituri precum "Mad About You", "Eden" sau "2 Wicky", combinand trip hop-ul cu rockul alternativ si cu muzica electronica.

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme precum CSI, La Femme Nikita, I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, The Interview, Stealing Beauty sau Third Watch.

Concertul belgienilor face parte din turneul de promovare al celui mai recent material discografic, "Looking For Stars", lansat anul trecut. Albumul reprezinta debutul artistei Luka Cruysberghs ca lead singer. Intens si intim, materialul a fost foarte bine primit atat de catre fanii trupei, cat si de presa de specialiltate.

Bilete concert Hooverphonic

Biletele au urmatoarele preturi:
  • Cu loc la masa in sala: 119 lei primele 100 de bilete, 129 de lei in presale si 140 la intrare.
  • Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 89 lei primele 100 de bilete, 99 in presale si 110 la acces
Special pentru acest show nu vor fi mese in fata scenei. Primele 100 de bilete au preturi speciale.

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-concert-hooverphonic-la-hard-rock-cafe-42217/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.



Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îsi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă