Noutăți și comunicate

Concert Hooverphonic la Brasov, Cluj si Bucuresti, in 2022

21 - 24 mai 2021
Concert Hooverphonic la Brasov, Cluj si Bucuresti, in 2022
Cei de la Hooverphonic vor sustine trei concerte in Romania in 2022:
  • pe 21 mai 2022, la Khrunen Musik Halle din Brasov
  • pe 22 mai 2022, la Cluj-Napoca la /FORM Space
  • pe 24 mai 2022, la Arenele Romane din Bucuresti, in aer liber.
Evenimentele vor respecta toate normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia. Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro

Despre Hooverphonic

Hooverphonic vin din Belgia si in cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume dar si hituri precum "Mad About You", "Eden" sau "2 Wicky", combinand trip hop-ul cu rockul alternativ si cu muzica electronica. Cel mai recent material discografic este 'Looking For Stars' care a fost lansat in 2018.

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme precum CSI, La Femme Nikita, I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, The Interview, Stealing Beauty sau Third Watch.

Concertele vor fi marcate mai ales de reintoarcerea solistei Geike Arnaert, artista care a urcat pe scena alaturi de Hooverphonic din 1997 pana in 2008. Aceasta a revenit in trupa in Noiembrie anul trecut iar momentul a fost celebrat cu o relansare a cunoscutei piese 'Mad About You' care implinise 20 de ani. Reintoarcerea lui Geike a venit natural, avand in vedere ca multi fani ai trupei i-au simtit lips.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.

O serie de evenimente BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top