Noutăți și comunicate

Concert Him la Timisoara - restrictii de circulatie

21 iulie 2015
Concert Him la Timisoara - restrictii de circulatie
A mai rămas puțin până la cel mai așteptat concert din vestul țării. HIM revine în România după 9 ani de absență pentru un show special oferit unui public fidel care i-a așteptat îndelung pe cei 4 trupeți pentru a cânta împreună piese ca “Join Me”, “Funeral of Hearts” sau “Venus Doom”.

Ca urmare a procedurilor necesare organizării concertului în condiții de siguranță, autoritățile locale au dispus o serie de restricții de circulație, atât pentru pietoni, cât și pentru autoturisme.

Astfel, Parcul Rozelor – locul de desfășurare al evenimentului – va fi închis pentru oamenii care nu posedă bilet, iar cei care dețin un bilet valid vor putea intra în spațiul de concert începând cu ora 18:00.

Circulația va fi restricționată între orele 10:00 și 23:00 pe străzile spl Spiru Haret și str. George Enescu, respectiv pe aleile pietonale adiacente Canalului Bega, pe tronsonul cuprins între str. Michelangelo și str. 20 decembrie 1989.

Totodată, circulația rutieră se va închide pe str. Academician Alexandru Borza (fostă str. Trandafirilor) pe data de 31 iulie 2015 între orele 10:00 și 23:00.

HIM este una dintre formațiile reprezentative ale rock-ului și metalului finlandez, fiind cunoscută pentru inițierea unui nou subgen, “love metal”.

La Timișoara, publicul prezent va putea asculta atât piese devenite clasice, cât și extrase de pe cel mai recent material discografic, “Tears on Tape”, al doilea album al trupei care a înregistrat rezultate foarte bune în Statele Unite, clasându-se pe prima poziție în topuri.

În deschiderea concertului HIM vor concerta cei de la Myrath, cei mai de seama reprezentanți ai metal-ului tunisian care ne vor încânta cu riff-urile de oriental metal, Tiarra – trupă care a ridicat stindardul gothic/symphonic metal-ului de la noi și Aeon Blank - formație care s-a remarcat rapid în arealul dark wave-ului/gothic-ului românesc.

Concertul HIM va avea loc pe 31 iulie 2015 în Parcul Rozelor și este organizat de Phoenix Entertainment cu sprijinul Primăriei Timișoara.


Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe http://www.eventim.rola prețul de 135 de lei.

Eveniment recomandat de Rock FM.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top