Noutăți și comunicate

Concert HIM in Parcul Rozelor din Timisoara

31 iulie 2015
Concert HIM in Parcul Rozelor din Timisoara
Vineri, 31 iulie 2015, Phoenix Entertainment vă invită la un concert al trupei HIM în Parcul Rozelor din Timișoara.HIM, una dintre trupele emblematice ale muzicii rock și metal, revine în România după mai bine de 9 ani de absență. Ville Valo și colegii săi au ales Parcul Rozelor din Timișoara pentru un rendez-vous special cu fanii pe data de 31 iulie 2015.

Evenimentul este prezentat de Phoenix Entertainment împreună cu Primăria Timișoara, marcând astfel primul pas pe care organizatorii și administrația locală îl fac în demersul de a crea un nou centru concertistic care să fie vizitat de cei mai buni artiști ai lumii.HIM este una dintre cele mai aclamate formații din Finlanda, inițiatori ai genului "love metal", o combinație interesantă între rock alternativ, gothic și melodic heavy metal, greu de clasat de către critici. Simbolul HIM este celebra "heartagram", creație ce îi aparține liderului trupei, Ville Valo, și reprezintă o juxtapunere a binelui și a răului, a luminii și a întunericului. Cu 8 albume de studio la activ, HIM a fost premiată cu un disc de aur în SUA, fiind prima formație finlandeză care să reușească această performanță pe teritoriu american. Cel mai recent material discografic datează din 2013 și a fost recompensat cu discuri de platină în Finlanda și Germania, într-o eră în care cifrele vânzării de albume s-au miscorat considerabil.

Fanii din Banat, Oltenia sau Transilvania se vor bucura de proximitatea față de concertul HIM, iar cei din Capitală și din întreaga țară vor avea, pe de-o parte șansa de a vedea live una dintre cele mai consacrate formații finlandeze, iar pe de altă parte se pot bucura și de frumusețea Timișoarei. Acesta este treilea oraș ca populație din țara noastră și unul dintre cele mai bogate ca bagaj istoric și cultural. Cunoscută și ca "Mica Vienă", Timișoara este un centru multicultural, datorită așezării sale geografice care a facilitat întrepătrunderea unor numeroase influențe culturale. Orașul a găzduit în trecut concertele unor artiști ca Franz Liszt, Johann Strauss fiul, Johannes Brahms sau George Enescu, iar stilul său arhitectural electic a trezit dintotdeauna interesul iubitorilor de artă.

Timișoara este și orașul în care s-a strigat prima dată "libertate" și care a dat startul Revoluției din 1989.

Parcul Rozelor, locația concertului HIM, i-a conferit Timișoarei renumele de oras al trandafirilor și cuprinde mai bine de 1200 de soiuri de trandafiri. La intrare în parc ne putem întâlni cu bustul lui Arpad Muhle, arhitectul peisagist care l-a proiectat și care l-a transformat în furnizorul de trandafiri al Casei Regale din Viena.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe http://www.eventim.ro, primele 1000 de bilete putând fi achiziționate la prețul promoțional de 115 lei, urmând ca după terminarea efectivului, biletele să coste 135 de lei.

Eveniment recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top