Noutăți și comunicate

Concert Hauschka in premiera la Sala Radio din Bucuresti

15 decembrie 2016
Concert Hauschka in premiera la Sala Radio din Bucuresti
Joi, 15 decembrie 2016, ARTmania Classics va invita la Sala Radio la un concert Hauschka, in premiera la Bucuresti. Un eveniment dedicat audiofililor muzicii clasice contemporane si ascultatorilor curiosi sa experimenteze neconventionalul artistic al zilelor noastre. Hauschka are un portofoliu impresionant cu peste zece materiale complexe de studio, editii speciale de vinyl-uri, concerte in locuri neconventionale si un grup de fani dedicati din cercurile de auditii Fluxus, John Cage, Arvo Part, Philip Corner, Max Richter sau Sylvain Chauveau.

De reascultat inainte de concert: “The Prepared Piano” din 2005 pentru cuprinderea esentei Hauschka, Salon des Amateurs din 2011 pentru experimentari ritmice techno dezvoltate la pian si cele mai noi doua materiale de studio Abandoned City si A NDO C Y din 2014 si 2015 pentru prezentul universului Hauschka si pentru dezvoltarea unui orizont de asteptare perfect compatibil cu evenimentul de la sfarsitul anului.

Hauschka este unul dintre cei mai cunoscuti sustinatori ai pianului modificat – al carui sunet este alterat prin inserarea unor obiecte intre sau pe corzile, ciocanelele si amortizoarele pianului. Sunetul specific lui a fost dintotdeauna atat instinctiv, cat si alimentat de o dragoste puternica pentru ritm. Un artist care cunoaste pianul in totalitate si nu se teme sa il abordeze cu sensibilitate si dinamism, fiind capabil sa imbratiseze o gama larga de influente.

Biletele au preturi ce variaza intre 70 si 130 de lei, in functie de pozitionarea locurilor in Sala Radio din Bucuresti si sunt distribuite in retelele partenerilor Eventim, MyTicket, Kompostor si pe ARTmania.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top