Noutăți și comunicate

Concert Hathor in Ageless Club

8 decembrie 2012
Concert Hathor in Ageless Club
Sambata, 8 decembrie 2012, incepand cu ora 20:00, sunetti invitati in club Ageless pentru un concert Hathor. In deschidere vor canta cei de la Dark Fusion si UN NU.

Pretul unui bilet este de 15 Ron.

Cavalleria Events pregateste un ultim cadou in 2012 publicului pasionat de metal si rock din Romania: odata cu venirea iernii si a ultimei luni a anului din calendarul Gregorian, Hathor revine in plina forta cu un asalt direct ce va avea loc pe data de 8 decembrie 2012 in Ageless Club din Bucuresti. Flancul este asigurat de trupele UN NU (Galati) si Dark Fusion(Bucuresti).

Trupa galateana Hathor concerteaza pentru prima data in Capitala dupa o pauza de 3 ani de zile. Cu o activitate ce se intinde pe o perioada mai mare de 15 ani, sunetul Hathor a trecut prin mai multe schimbari de-a lungul timpului - initial black metal symphonic, noul stil al trupei este melodic death metal/swedish death. Fiind considerati unii dintre veteranii de baza ai undergroundului romanesc, Hathor isi propun sa reinceapa seria de concerte, culminand cu intrarea in studio pentru inregistrarea noilor piese ce vor fi prezentate si live in cadrul concertului din Ageless. Hathor a impartit scena in trecut cu nume precum Catamenia, Rotting Christ, Possession, Unholy Ritual, Via Serpentis, Ravencult, Siva Six, Inactive Messiah.

Componenta trupei in 2012 este:
Marius "Hathor" - bass, voce
Adrian "B.C. Rich" - chitara
Georgiana - clape
Razvan - tobe

Dark Fusion se intoarce pe scena din Ageless dupa un an important marcat de multe prestatii live si de lansarea albumului de debut, intitulat InFusion. Trupa bucuresteana imbina elemente de industrial si fusion cu old school death/thrash metal, rezultatul fiind un amestesc exploziv de metal agresiv, sursa de inspiratie fiind, dupa cum declara trupetii, experientele de zi cu zi si mediul inconjurator.

Componenta DarkFusion:
Florin - voce
Gabi - chitara lead si voce
Dan - chitara ritm
Seba - bass
drum machine

UN NU este o surpriza in cadrul scenei metal autohtone - una dintre putinele, daca nu singura trupa de RAP metal din Romania. Indraznetul proiect ii apartine lui Adrian "B.C.Rich" din Hathor, iar seara de 8 decembrie reprezinta primul concert in fata publicului bucurestean. Trupa a fost fondata in 2012 si are urmatoarea componenta:
Andrei V - voce
Ady - chitara
Florin - bass
Ionut - clape
Andrei G - tobe

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top