Noutăți și comunicate

Concert Hara la Hard Rock Cafe, Bucureşti

15 ianuarie 2020
Concert Hara la Hard Rock Cafe, Bucureşti
Trupa Hara lansează pe 15 ianuarie 2020 piesa #ArFiTrebuit într-un super concert la Hard Rock Cafe. Vino să o asculți în premieră, să o cânți și să trăiești live emoția ei unică, alături de toate celelalte piese ale trupei care transformă orice show HARA într-o experiența senzoriala electrizantă, de neratat.


Despre Hara

Formată în anul 2000 în Cluj-Napoca de către solistul şi chitaristul acesteia, Flavius Buzilă, Hara şi-a propus să aducă un aer proaspăt în industria muzicală românească. Trupa şi-a respectat promisiunea şi are la activ câteva albume de succes precum: "Aiurea", "Mai frumoasă", "O zi" sau "Interetnik". Hara este o prezenţă constantă pe scenele festivalurilor naţionale şi internaţionale, datorită unui stil muzical inovator ce îmbină rockul alternativ şi electronic pop, cu puternice amprente din muzica popoarelor. Activitatea bogată de până în prezent le-a adus numeroase premii, multe hituri, dar şi numeroşi fani!


Detalii biletele

  • 69 de lei - VIP, cu loc la masă în faţa scenei (numar limitat de bilete)
  • 49 de lei - Access General, cu loc la masă in sala
  • 49 de lei Fara Loc
La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.
La intrare biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 74 de lei, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat de locuri)
  • Acces General: 54 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 54 de lei


Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment recomandat de ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top