Noutăți și comunicate

Concert Hara la Hard Rock Cafe

18 mai 2018
Concert Hara la Hard Rock Cafe
Vineri, 18 mai 2018, sunteţi invitaţi de la ora 22:30 la un concert al trupei Hara în Hard Rock Cafe.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.



Vino să cânţi împreună cu Hara balade precum “Mai frumoasă” sau “Mai stai”, dar şi piese care încing ringul de dans - "Nu-mi mai pasă", “Totaya Ye”.

Formată în anul 2000 în Cluj-Napoca de către solistul şi chitaristul acesteia, Flavius Buzilă, Hara şi-a propus să aducă un aer proaspăt în industria muzicală românească. Trupa şi-a respectat promisiunea şi are la activ câteva albume de succes precum: “Aiurea”, “Mai frumoasă”, “O zi” sau “Interetnik”. Hara este o prezenţă constantă pe scenele festivalurilor naţionale şi internaţionale, datorită unui stil muzical inovator ce îmbină rockul alternativ şi electronic pop, cu puternice amprente din muzica popoarelor. Activitatea bogată de până în prezent le-a adus numeroase premii, multe hituri, dar şi numeroşi fani.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet dar și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile.

Biletele au următoarele preţuri:
  • 50 de lei – VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
  • 35 de lei - Access General, cu loc la masă în sală
Sunt disponibile şi bilete fără loc, la preţul de 35 de lei.
Prețul biletului include și o bere oferită de Carlsberg!

Online pe www.iabilet.ro, poți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acordă discount-uri!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.



Un eveniment recomandat de ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top