Noutăți și comunicate

Concert Hammerfall, Vicious Rumors si Death Destruction in Hard Rock Cafe

30 noiembrie 2011
Concert Hammerfall, Vicious Rumors si Death Destruction in Hard Rock Cafe
Miercuri, 30 noiembrie 2011, sunteti invitati in Hard Rock Cafe pentru un concert al trupei suedeze Hammerfall. In deschidere vor canta cei de la Amaranthe si două dintre starurile metalului internațional, americanii Vicious Rumors și suedezii Death Destruction, într-un adevărat festival metal.

Biletele, in valoare de 65 de lei, șunt disponibile online, pe http://www.myticket.ro, http://www.ticketfan.ro, http://www.biletoo.ro precum și în rețelele Diverta, Flanco și la Hard Rock Cafe. În ziua concertului, prețul biletelor va fi 75 ron.

Trupa Hammerfall își va lansa în România cel mai recent album, "Infected", eveniment pentru care au pregătit o desfășurare specială de forțe: dacă inițial invitaseră pentru deschidere doar trupa power metal Amaranthe, după o vară de festivaluri au ales cele mai tari formații pentru un line-up de excepție. Death Destruction este o formație hibrid, "un fel de ZZ Top pe steroizi", care a devenit în doar câteva luni o revelație europeană. Albumul lor de debut, care va fi lansat în Europa la sfârșitul lunii octombrie, a intrat în topurile suedeze direct pe locul al 16-lea, iar primul extras pe single, "Fuck Yeah", face deja vogă în rândurile fanilor metal. Vicious Rumors sunt deja în categoria legendelor power rock-ului american. După lansarea celui mai recent albumul "Razorback Killers", primit cu entuziasm de lumea muzicală, trupa a susținut peste 40 de show-uri cu critici excelente la festivaluri importante, de la Summer Breeze și Metalfest, la RockHard Festival. "Promit că veți avea revelația anului. După ce în vara asta am deschis trei show-uri Hammerfall, suntem onorați să fim invitați să ne alăturăm zeilor metalului suedez într-un turneu. Fiecare concert va fi memorabil. Vicious Rumors se întoarce în Europa la acest sfârșit de toamnă. Am păstrat ce era mai tare pentru final!", spune chitaristul Vicious Rumors, Geoff Thrope.

Hammerfall își va lansa la București cel mai recent album, "Infected", lansat în luna mai a acestui an. Sună dark, amplu și profund, poate mai dark, decât tot ce a făcut Hammerfall până acum, astfel încât critica a vorbit chiar de un moment al schimbării. "Poate că albumul Infected este punctul de start al unei noi decade în istoria trupei Hammerfall. Nu vom trăda niciodată, însă, ceea ce am decis că va fi această trupă încă de la început", a explicat vocalul vocalul Jacin Canes. Albumul este promovat într-un aglomerat turneu internațional, în care regii metalului suedez și-au programat concerte în fiecare zi. După ce vor cânta la Stockholm, Paris, Viena sau Milano, Hammerfall vor urca pe scene din Europa centrală și de est, la Praga, Varșovia, Budapesta sau Zagreb, înainte de a ajunge, pe 30 noiembrie, la București.

Death Destruction este un super-grup format din membri ai trupelor Hammerfall, Death by April și Evergrey. Trebuie să vedeți acest grup ca pe un rezultat al experimentelor făcute de patru muzicieni consacrați care și-au reunit forțele - spun membri nou formatei trupe. Cu experiență în metal progresiv (Evergrey), power-metal (Hammerfall) sau metal-core (Dead By April), muzicienii Henrik Danhage, Jonas Ekdahl, Fredrik Larsson și Jimmie Strimell au inventat un sound agresiv dar flexibil, devenind fel de "ZZ Top pe steroizi", așa cum ei înșiși se descriu. Albumul de debut, "Death Destruction", a fost înregistrat în Gothenburg, la IF-Studios, și este produs de Roberto Laghi - collaborator consacrat al trupelor In Flames, LOK sau Hardcore Superstar. Albumul a fost lansat în Suedia la sfârșitul lunii august și este promovat în turneu European, acum și alături de Hammerfall.

Vicious Rumors

Vicious Rumors, celebră pentru armoniile surprinzătoare și pentru rafalele în forță de chitară, are deja peste 30 de ani de glorie. Chitaristul Geoff Thorpe a fost creierul și liderul acestei trupe încă din 1979, păstrând soundul și spiritul power metal, chiar dacă în istoria zbuciumată a formației componența s-a schimbat de nenumărate ori. Arată dur, cântă pe măsură. "Razorback Killer" este cel de-al zecelea album de studio Vicious Rumors și reprezintă un nou început, notează critica muzicală. Vocea puternică a lui Allen, susținută de adevărate demonstrații în forță ale chitariștilor, fac din acest album unul dintre cele mai bune din istoria trupei și unul dintre evenimentele muzicale ale sezonului.

Amaranthe, o trupă danezo-suedeză power metal, a reușit încă de la albumul de debut să convingă lumea care contează, adunând superlative atât pentru soundul special power metal/melodic death metal, dar și pentru tehnica celor doi vocali, o voce feminină și una masculină care se potențează reciproc în armonii surprinzătoare. Lansat în aprilie anul acesta, albumul "Amaranthe" a urcat pe locul 35 în topurile suedeze, pe locul 16 în topurile finlandeze, și, în mod surprinzător, direct pe primul loc în topurile din Japonia, unde a surclasat toate starurile momentului, inclusiv pe foarte bine cotata Lady Gaga. Având în vedere acest impresionant succes, trupa a anunțat pentru luna septembrie și o ediție de lux a acestui album, care va fi lansată alături de un DVD și două bonus tracks.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă