Noutăți și comunicate

Concert Hammerfall in Hard Rock Cafe

30 noiembrie 2011
Concert Hammerfall in Hard Rock Cafe
Miercuri, 30 noiembrie 2011, incepand cu ora 21.00, va avea loc un concert al trupei Hammerfall in Hard Rock Cafe Bucuresti. In deschidere vor canta cei de la Vicious Rumors, Death Destruction și Amaranthe.

Pretul unui bilet este in valoare de 65 de lei. Biletele sunt disponibile online, pe http://www.myticket.ro, http://www.ticketfan.ro, http://www.biletoo.ro precum și în rețelele Diverta, Flanco și la Hard Rock Cafe. În ziua concertului, prețul biletelor va fi de 75 lei.

Hammerfall isi asteapta fanii la un adevărat festival metal care va avea loc pe 30 noiembrie 2011, în Hard Rock Cafe.

Hammerfall își va lansa la București cel mai recent album, "Infected", lansat în luna mai a acestui an. Sună dark, amplu și profund, poate mai dark, decât tot ce a făcut Hammerfall până acum, astfel încât critica a vorbit chiar de un moment al schimbării. "Poate că albumul Infected este punctul de start al unei noi decade în istoria trupei Hammerfall. Nu vom trăda niciodată, însă, ceea ce am decis că va fi această trupă încă de la început", a explicat vocalul vocalul Jacin Canes. Albumul este promovat într-un aglomerat turneu internațional, în care regii metalului suedez și-au programat concerte în fiecare zi. După ce vor cânta la Stockholm, Paris, Viena sau Milano, Hammerfall vor urca pe scene din Europa centrală și de est, la Praga, Varșovia, Budapesta sau Zagreb, înainte de a ajunge, pe 30 noiembrie, la București.

Death Destruction este un super-grup format din membrii trupelor Hammerfall, Death by April și Evergrey. Trebuie să vedeți acest grup ca pe un rezultat al experimentelor făcute de patru muzicieni consacrați, care și-au reunit forțele - spun membrii nou formatei trupe. Cu experiență în metal progresiv (Evergrey), power-metal (Hammerfall) sau metal-core (Dead By April), muzicienii Henrik Danhage, Jonas Ekdahl, Fredrik Larsson și Jimmie Strimell au inventat un sound agresiv dar flexibil, devenind fel de "ZZ Top pe steroizi", așa cum ei înșiși se descriu. Albumul de debut, "Death Destruction", a fost înregistrat în Gothenburg, la IF-Studios și este produs de Roberto Laghi - colaborator consacrat al trupelor In Flames, LOK sau Hardcore Superstar. Albumul a fost lansat în Suedia la sfârșitul lunii august și este promovat în turneu European, acum alături de Hammerfall.

Vicious Rumors, celebră pentru armoniile surprinzătoare și pentru rafalele în forță de chitară, are deja peste 30 de ani de glorie. Chitaristul Geoff Thorpe a fost creierul și liderul acestei trupe încă din 1979, păstrând soundul și spiritul power metal, chiar dacă în istoria zbuciumată a formației componența s-a schimbat de nenumărate ori. Arată dur, cântă pe măsură. "Razorback Killer" este cel de-al zecelea album de studio Vicious Rumors și reprezintă un nou început, notează critica muzicală. Vocea puternică a lui Allen, susținută de adevărate demonstrații în forță ale chitariștilor, fac din acest album unul dintre cele mai bune din istoria trupei și unul dintre evenimentele muzicale ale sezonului.

Amaranthe, o trupă danezo-suedeză power metal, a reușit încă de la albumul de debut să convingă lumea care contează, adunând superlative atât pentru soundul special power metal/melodic death metal, dar și pentru tehnica celor doi solisti, o voce feminină și una masculină care se potențează reciproc în armonii surprinzătoare. Lansat în aprilie anul acesta, albumul "Amaranthe" a urcat pe locul 35 în topurile suedeze, pe locul 16 în topurile finlandeze, și, în mod surprinzător, direct pe primul loc în topurile din Japonia, unde a surclasat toate starurile momentului, inclusiv pe foarte bine cotata Lady Gaga. Având în vedere acest impresionant succes, trupa a anunțat pentru luna septembrie și o ediție de lux a acestui album, care va fi lansată alături de un DVD și două bonus tracks.


Evenimente recomandate

Top