Noutăți și comunicate

Concert gypsy jazz cu grupul Canarro în Club Capcana

14 noiembrie 2019
Concert gypsy jazz cu grupul Canarro în Club Capcana
Joi, în 14 noiembrie 2019, publicul timișorean este invitat de la ora 20:00 în Club Capcana la un concert special de jazz al grupului Canarro din Ungaria.
https://www.youtube.com/watch?v=gi3K5263YaI

Detalii despre Canarro

Numele Canarro a devenit tot mai cunoscut în ultimii ani pentru publicul din Timișoara datorită concertelor pe care le trupa le susține în barul Manufactura sau în clubul Capcana.

Unicitatea grupului de muzicieni stă în stilul de jazz abordat, același manouche swing sau gypsy jazz cu influențe din muzică lui Django Reinhardt și sonorități tradiționale maghiare.

Printre numeroasele concerte și apariții în festivaluri de profil sau localuri, orchestra Canarro a lansat și primul album oficial numit FELHÕK - Clouds care conține 15 piese originale și a fost realizat cu sprijinul mai multor colaboratori și prieteni muzicieni.

Canarro e mai mult decât un grup muzical, este o mână de prieteni, muzicieni profesioniști, cu diferite experiențe și tradiții muzicale, care (în)cântă împreună de mai bine de 16 ani. Fiind singurii din Ungaria care abordează un astfel de mix muzical, în 2016 și 2017 au cântat alături de Tcha Limberger în cadrul festivalului "Musique de l'Europe".

Pe scena din Capcana vor urca joi:
  • Tamás Szakál - vioară
  • Attila Sidoo - chitară
  • Viktor Jakab - chitară
  • Márton Soós - contrabas
Prețul unui bilet este 30 lei și se poate achiziționa la intrare în seara concertului (în limita spațiului disponibil), sau online: https://www.iabilet.ro/bilete-canarro-gypsy-jazz-new-york-paris-budapest-capcana-47143/
Mai multe detalii despre eveniment, aici: https://www.facebook.com/events/2791724524212157/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top