Noutăți și comunicate

Concert GROZA - The Redemptive End Tour - Balkans 2022 - in club Quantic

6 decembrie 2022
Concert GROZA - The Redemptive End Tour - Balkans 2022 - in club Quantic
Groza va susține un concert în Club Quantic din București, marți, 6 decembrie 2022, începând cu ora 19:00. Concertul face parte din turneul The Redemptive End Tour - Balkans 2022.

Bilete:
- 65 lei - acces general - presale - DOAR primele 50 bilete -> https://bit.ly/3f6Q7Ra
- 80 lei - acces general - presale – până pe 5.12.2022 inclusiv
- 100 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 6.12.2022 oline și la intrare


Informații despre eveniment

"The Redemptive End"

Data lansării: 30 iulie 2021 // AOP Records
În timp ce lumea stă nemișcată, paralizată și amorțită de frică, colectivul german de black metal GROZA rupe tăcerea asurzitoare pentru a dezvălui al doilea album de lungă durată „The Redemptive End” – surprinzând atmosfera devastatoare a vremurilor actuale de cea mai mare deznădejde și resemnare.

Fondat ca un proiect solo de catre cântărețul / chitaristul P.G. în 2016, trupa a crescut spre o trupă completă în următorii doi ani, culminând cu nașterea primului lor efort - „Unified In Void” (2018). Odată cu dezvăluirea sa prin AOP Records, a fost generată o furtună care a consumat totul și toți cei care i-au traversat calea, răvășind neîncetat de pasiune și mânie în timpul multor ritualuri live din turnee și festivaluri din toată Europa.
Deși zgomotul familiar și cântecurile de furie crudă și disperare continuă să zbune neîncetat, sunetul lui GROZA explorează și noi frontiere pe cel mai recent album al trupei.
Pentru prima dată, pasaje curate, chiar inspirate post-rock, strălucesc raze de lumină înșelătoare prin întuneric, doar pentru a fi devorat de melodii arzătoare, udat de tristețe și deznădejde și devastat de furtuni furioase de explozie, chiar în clipele ce urmeaza.

„The Redemptive End” a fost înregistrat în vara/toamna anului 2020. Înregistrat și mixat de P.G. și masterizate cu ajutorul lui Michael Kraxenberger (Sick Of Sound), cele șase piese ale albumului încapsulează starea predominantă de izolare amorțitoare și disperare în format sonic.
Tracklist:
1.Sunken In Styx–Part I:Submersion
2.Sunken In Styx–Part II: Descent
3.Elegance Of Irony
4.The Redemptive End5. Nil
6. Homewards

GROZA este:
P.G.–voce principală, chitare
U.A.– voce de rezervă, chitare
M.S.–chitara bas
T.H.Z.–tobe


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top