Noutăți și comunicate

Concert Grimus si Rockabella la club Quantic

23 martie 2023
Concert Grimus si Rockabella la club Quantic
Joi, 23 martie 2023, sunteti invitati in club Quantic la un concert Grimus si Rockabella. Accesul publicului se va face de la ora 19:00,
Bilete:
- 65 lei - earlybird primele 50 de bilete -> http://bit.ly/3wzJuwo
- 80 lei - acces general - presale – până pe 22.03.2023 inclusiv
- 100 lei - acces general - doar în ziua evenimentului - 23.03.2023 oline și la intrare

Cu mai bine de 16 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent - „Unmanageable Species” - în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby. Grimus au cântat în toate colțurile țării, dar și în UK, India, Olanda, Bulgaria, Serbia, Polonia, Cehia sau Republica Moldova.
Cu compoziții când energice și optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus aduc cu ei întotdeauna un spectacol sincer, elegant și plin de vitalitate. În primăvara lui 2022, trupa a lansat albumul ‚Abandonic’ – prefigurat de single-urile ”Apatrizi”, ”Albie”, ”Excepție” și ‚Soarele răsare și singur’.

Rockabella îmbină influențe art-rock, alternative și indie-pop în cântece-poveste despre momentele care ne transformă.
Din componența trupei fac parte Teodora Moroșanu - voce, Bogdan Morosanu - tobe, Bogdan Diaconeasa - bass, Ștefan Mustață - chitară, Alina Horez - vioară.
Mai multe despre Rockabella:
www.rockabella.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top