Noutăți și comunicate

Concert Grimus si Rock Paper Scissors in Wings Club

29 aprilie 2011
Concert Grimus si Rock Paper Scissors in Wings Club
Vineri, 29 aprilie 2011, Wings Club va găzdui un concert al trupei Grimus începând cu ora 21:30. În deschidere vor canta cei de la Rock Paper Scissors.

Prețul unui bilet este de 20 lei.
Adresa Wings Club : Strada Mihai Eminescu, Nr. 127, Sector 2, București.

Daca in ultima perioadă Grimus au obișnuit să vă poftească în vagoane, pentru data de 29 aprilie s-au hotărât să vă invite la un alt fel de experiență: zborul cu liniile aeriene "Simurg". Îmbarcarea se va face la terminalul din str. Mihai Eminescu 127 al aeroportului "Wings Club", începand cu orele 21:30. Din cockpit, Captain Floppy (visuals) promite să vă ducă în teritorii nemaivăzute și vă urează safe flight alături de intregul staff. Fasten your seatbelts!

http://www.grimus.ro
http://www.myspace.com/grimusworld

Opening Act: Rock Paper Scissors 


Rock Paper Scissors 

Rock Paper Scissors nu se incadreaza intr-un stil muzical anume. Generic spus, canta rock cu influente cat mai diverse, insa nu sunt genul de trupa care canta cover-uri, adaptari, sau care alege sa se dedice unui gen anume de muzica. Nu vor sa fie limitati de un tipar. Vor sa creeze un tipar numit Rock Paper Scissors, provocator tocmai prin faptul ca ii face sa gandeasca, sa simta si sa compuna cu urechile atente in toate directiile. 

Rock Paper Scissors pot multumi multe gusturi cu abordarea lor. Nimeni nu poate spune ca asculta un singur, unic, neschimbat gen de muzica. De aceea, Alex, Marin, Andrei si Voix lasa sunetele sa evolueze odata cu persoana lor. Pentru ei, asta este frumusetea muzicii!

Sursa : Wings Club.


Evenimente recomandate

Top