Noutăți și comunicate

Concert Grimus - lansare album ”Abandonic”, in Quantic

27 mai 2022
Concert Grimus - lansare album ”Abandonic”, in Quantic
Grimus va susține vineri, 27 mai 2022, un concert de lansare al noului album 'Abandonic', în Club Quantic din București, de la ora 19:00.


Informații despre eveniment

Vineri seara, 27 mai 2022, clujenii de la trupa Grimus revin la București pentru un nou concert și prezentând un nou album de studio - ABANDONIC! Concertul va avea loc în Quantic (șos. Grozăvești nr. 82) iar biletele la concert se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 65 de lei. La intrare, în seara concertului, biletele vor fi 75 de lei. Accesul publicului se va face de la ora 19:00, iar stocul de bilete este limitat.
Grimus – Excepție feat. Ana Coman (official video)
https://youtu.be/dBwDHnDYZ_M
Abandonic s-a născut în anul 2020 în lockdown, în incertitudine și izolare, la distanță de tot ceea ce a însemnat normal până în acel moment. Majoritatea ideilor au fost compuse acustic, trimise colegilor de trupă și construite fără să ne întâlnim propriu-zis. Le-am păstrat în stadiul de machete până în punctul în care am reușit să ne întâlnim în studio și să le înregistrăm. Numele albumului se referă la teama de a fi abandonat și surprinde cumva atmosfera generală din piese, sunetul singurătății, neliniștii dar și al unei așteptări încremenite, o furie surdă. Unele versuri sunt repetate obsesiv, la fel cum rutina zilelor se reflecta în mod obsesiv în gânduri. Abandonic s-a definitivat în timp ce lumea pe care o știm a trecut de la pandemie la război, e o oglindă a nesiguranței noastre în fața unor evenimente pe care nu le putem controla. E speranța noastră la o lume mai vie, mai sinceră și mai puțin suferindă.
Vali Rauca, Grimus
Grimus – Apatrizi (official video)
https://youtu.be/uTpE_Ph4kr0
Abandonic este primul album Grimus cu piese în totalitate în limba română. Acesta va fi disponibil pentru streaming și download digital pe rețelele de specialitate începând cu data de 5 mai 2022.
Hai așadar vineri pe 27 mai 2022 la concertul de lansare Grimus din Quantic! Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro.
https://www.youtube.com/grimusworld/
https://www.facebook.com/grimusworld/
https://www.instagram.com/grimusofficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă