Noutăți și comunicate

Concert Grimus la Hard Rock Cafe

23 aprilie 2015
Concert Grimus la Hard Rock Cafe
Joi, 23 aprilie 2015, sunteți așteptați de la ora 21:30 la un concert al trupei Grimus în Hard Rock Cafe.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharestGrimus este o trupă clujeană de rock alternativ, înființată în 2005. Piesa lor de debut, "Solitude", a fost piesa anului la City FM, în 2006. În 2007 au câștigat finala națională a concursului Global Battle of the Bands și au participat la finala mondială de la Londra, iar în 2008 au lansat albumul de debut, "Panikon". Prima lor piesă oficială în limba română, "Umbre", lansată în 2010, a fost piesa anului la City FM, iar piesa "Started" a devinit coloana sonoră a spotului de promovare Tuborg timp de un an de zile.

Cel de-al doilea album, "Egretta" (2011), are 5 piese ce ajung pe locul 1 în clasamentele Radio Guerrilla ("Started", "Face The Light", "Vanity", "In Your Eyes", "Nature Falls"). De-a lungul timpului au împarțit scena cu Red Hot Chili Peppers, Moby, Motorhead, Kasabian, Prodigy, Eros Ramazzotti, Garbage, Placebo, Roxette, Hurts, Deep Purple dar și cu Sir Salman Rushdie, cel "care le-a dat nume".Biletele pentru concertul Grimus din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 35 de lei cu loc la masa si 50 de lei Vip cu loc la masa in fata scenei

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:
- Magazinele Uman din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
- Magazinul Muzica
- Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
- Hard Rock Cafe

- Aplicatia de Ios si Android IaBilet valabila in AppStore respectiv GooglePlay.
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Cumpararea biletelor de pe http://www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top