Noutăți și comunicate

Concert Grimus la Hard Rock Cafe

22 martie 2019
Concert Grimus la Hard Rock Cafe
Vineri, 22 martie 2019 sunteţi invitaţi de la ora 22:30 la Hard Rock Cafe din București, la un concert al trupei Grimus.



Trupa clujeană Grimus activează din 2005, definitivându-și poziția pe scena rock-ului alternativ românesc printr-un stil aparte și o abordare foarte matură. "Grimus" este anagrama (aproximativă) a cuvântului "simurgh", ce reprezintă o pasăre gigantică din mitologia persană. Este, de asemenea, titlul primului roman al scriitorului Salman Rushdie, cel care a făcut anagramarea.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3) și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Biletele au următoarele preţuri:
  • VIP: 69 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
  • Acces General: 45 de lei, cu loc la masa în sala
  • Fără loc: 45 de lei
Pretul biletului include o bere oferită de Carlsberg!

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.



Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Pentru acest eveniment nu este permisa anularea biletelor.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top