Noutăți și comunicate

Concert Graven, Monarchy, Silver Bullet si Masterpiece in club Cage

11 decembrie 2010
Concert Graven, Monarchy, Silver Bullet si Masterpiece in club Cage
Sambata, 11 decembrie 2010, Stay Metal Forever va invita de la ora 20:00 in Cage Club (ex Live Metal Club) la o noua seara presarata cu "metale", alaturi de trupele Graven, MONARCHY, Silver Bullet si Masterpiece.

Pretul unui bilet este de 12 lei (se poate achizitiona in seara evenimentului, la intrare). Accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00.
Adresa club Cage: Strada Nicolae Titulescu, Nr. 171 (in spatele service-ului Titulescu), Bucuresti.

Dupa succesul inregistrat in data de 13 noiembrie 2010, ANDY GHOST, solistul trupei ALTAR, revine in Cage Club din Bucuresti alaturi de MASTERPIECE (Cluj), trupa tribut Metallica a carui solist vocal este.


Graven www.myspace.com/gravenro
Graven is back in business! Viitorul album graven este pentru moment in lucru, la 8 ani dupa precedenta aparitie discografica, Master of the Sky. Un preview compus din doua piese (All I need si Are you lost?), poate fi ascultat online, in varianta high quality. Gasiti aceste piese si alte up-dateuri pe paginile myspace si facebook accesibile de pe www.graven.ro

Graven inseamna acum:
Cip Juganaru - voce
Mihai Alexandru - chitara
Ioan Oprescu - bas
Cristi Parvulescu - clape
Cristi Raducanu - tobe


Monarchy www.myspace.com/monarchyspace
Povestea MONARCHY incepe in 1990, cand doi baieti pe nume Iulian Rob si Marian Leusteanu s-au hotarat sa formeze o "gasca" rock. La inceput, Monarchy au trecut prin momente foarte dificile, datorita atat schimbarilor de componenta, cat si, mai ales, faptului ca nu reuseau sa-si gasesca un vocalist bun. In acesta perioada li s-au alaturat Eduard Moraru, care a preluat chitara ritmica, si Geani Matei la baterie. In 1998 formatia si-a intrerupt temporar activitatea odata cu plecarea vocalistului Dan Byron. Dupa 10 ani, in 2008, baietii s-au reintalnit si s-au hotarat sa incerce intr-o formula noua, cu Dragos Cretu la voce si Cornel Stefan la clape.

In august 2009 Monarchy au scos un EP intitulat "Jamming", care contine patru piese ce au primit review-uri pozitive de la critici si s-a clasat pe locul 8 in topul Metalfan al albumelor pe 2009. Acest lucru nu a facut decat sa ii incurajeze pentru a continua lucrul la noi piese.
In octombrie 2010 s-au clasat pe locul doi la concursul Maximum Rock Suport pentru Undergound.

Membri:
Dragos Cretu - Voce
Iulian Rob - Chitara
Eduard Moraru Chitara ritmica
Cornel Stefan - Clape
Marian Leusteanu - Bass
Geani Matei Baterie


Silver Bullet www.myspace.com/trupasilverbullet

Silver Bullet este o trupa noua scena de heavy metal din Bucuresti dar cu o ascensiune foarte rapida. Primul concert Silver Bullet a avut loc in Club Suburbia anul trecut alaturi de formatiile Highlight Kenosis si True Mind, urmat de o serie de concerte alaturi de nume reprezentative a heavy metal-ului romanesc: Legacy, M.S., Trooper, Cargo, Antract, etc.
Ambitionati de succesul pe care l-au avut in acest an, Silver Bullet vor oferi publicului din data de 11 decembrie piese proprii, precum si o serie de melodii celebre preluate de la formatii ca Metallica, Judas Priest, Iron Maiden.


Masterpiece www.myspace.com/masterpiecebandro
Trupa MASTERPIECE este PRIMA formatie tribut METALLICA din Romania. Desi tanara, este alcatuita din muzicieni cunoscuti cu o vasta experienta muzicala, fiecare cantand si in diferite trupe importante ale scenei rock romanesti :

Andy Ghost - voce (Altar)
Dorin - chitara (Vespera, Voices of Silence)
Szabi - chitara (Voices of Silence)
Liviu - bas (ex-SheWolf, ex-CUG)
Ady - tobe (A.L.E., Vespera, Voices of Silence)

Trupa va canta piese precum Enter Sandman, Sad But True, Whiskey In The Jar, Master of Puppets, Seek and Destroy, Until It Sleeps, For Whom The Bell Tolls, Wherever I May Roam, Fade To Black, Harvester Of Sorrow.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top