Noutăți și comunicate

Concert Graveland, Bolg și Dark Æclipse în Yellow Club din București

3 noiembrie 2018
Concert Graveland, Bolg și Dark Æclipse în Yellow Club din București
Sâmbătă, 3 noiembrie 2018, Rusidava Management & Psychosounds Music te invită de la ora 20:00 la un concert al trupelor Graveland (Polonia), Bolg (Bulgaria) și Dark Æclipse (România) în Yellow Club.Biletele sunt în număr limitat - 180 de bucăți !!!
  • presale: 50 RON
  • în seara evenimentului: 75 RON
Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, în Stațiile de Plata SelfPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet. Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.Graveland - Wroclaw (PL) - black, pagan, viking metal

Graveland este o trupă poloneză de pagan-black metal formată în 1992 de Rob Darken. A început ca o trupă de black metal, înainte de a adopta stilul pagan, viking. Versurile sunt puternic inspirate de mitologie, natură, iarna și război. Primele albume s-au axat pe mitologia celtică și slavă, în timp ce albumele ulterioare se concentrează pe mitologia norvegiana și Wotanism.

http://www.graveland.org
https://www.facebook.com/pg/Graveland-1817118545169182Bolg - Radomir (BG) - black metal
https://www.facebook.com/pg/Bolg.Band
https://www.youtube.com/watch?v=Dj86PMogz5U


Dark Æclipse - București - symphonic, melodic black, folk metal
https://www.facebook.com/DarkAeclipseofficial
https://www.instagram.com/darkaeclipse_officialUn eveniment Rusidava Management & Psychosounds Music, beneficiind de găzduirea călduroasă a Yellow Club.


Evenimente recomandate

Let's Rock recomandă

Top