Noutăți și comunicate

Concert Gothic, L.O.S.T., Krepuskul si Silent Scream in Irish & Music Pub

5 ianuarie 2012
Concert Gothic, L.O.S.T., Krepuskul si Silent Scream in Irish & Music Pub
Vineri, 20 ianuarie 2012, Blaster Promotion și MetalSupport vă invită înceând cu ora 19:00 în Irish & Music Pub din Cluj-Napoca la un concert al trupelor Gothic, L.O.S.T., Krepuskul și Silent Scream.

Prețul unui bilet este de 15 lei.

Gothic (Petrosani - death metal / gothic)
http://www.myspace.com/gothicromania
Gothic este, probabil, alaturi de Grimegod, Taine si Psycho Symphony una din initiatoarele muzicii metalice pe plaiurile noastre mioritice. Formatia GOTHIC a fost infiintata în 1992 de către Alin Petrut in inima Muntilor Carpati din Transilvania, devenind într-o perioadă scurtă de un timp una dintre cele mai respectate trupe de metal din România. Având la activ peste 300 de concerte până în prezent, GOTHIC este o forță reală pe scena de metal din Romania. Muzica lor poate fi definită ca o combinație bună de death metal cu elemente mai intunecate, toate cu riff-uri excelente de chitara puternica.

L.O.S.T. (București - melodic death metal)
http://www.we-are-lost.com
L.O.S.T. s-a format in 2004 din membri ai formatiei Abigail. Lui Dragos, Vlad si George li s-a alaturat la scurt timp si BB Hanemann, alt fost membru Abigail. 2006 le aduce un nou baterist, Dorin Costea, care se alatura L.O.S.T. dupa ce activase in trupe ca Deadeye Dick, Colt 44 sau Asgard. Au împărțit scena cu trupe ca Dismember, Behemoth, Obituary, Sepultura, Rage, Septic Flesh, Kreatoe sau Testament și după ce au concertat în cadrul Artmania Festival în 2010, recidivând în 2011 la Ost Mountain Fest & Rock Legends.

Krepuskul (Cluj Napoca - experimental metal)
http://www.krepuskul.com
KREPUSKUL este fara indoiala cea mai harnica trupa din Transilvania, ei concertand in numai cinci ani in peste 180 de concerte de club si festivaluri, numai in 2011 ei participanad la Top T Buzau, unde au obtinut premiul al doilea, de asemenea la Stufstock Vama Veche si castigand primul loc al concursului Local Heros, ei urmand sa reprezinte Romania in cadrul finalei internationale din 2012. Krepuskul au concertat de-a lungul timpului alaturi de Sepultura, Rotting Christ, Pain sau Crematory ei fiind intr-o permanenta evolutie si pregatind un nou material experimental death metal, cu multiple influente, dup ace au lansat doua albume de studio, Umbre de vise in 2007, respective Game Over in 2010.

Silent Scream (Cluj-Napoca - thrash metal)
Ideea formării trupei Silent Scream a apărut la sfârșitul verii lui 2011, în Cluj, ca un tribut adus uneia dintre cele mai influente formații din istoria muzicii metal, Slayer. Repetițiile în formula finală au început în luna octombrie a aceluiași an, după câteva modificări de componență.


Sursa : Metalsupport
http://www.metalsupport.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top