Noutăți și comunicate

Concert GOTHIC, BOLTHARD, Redox si Idol in LMC

23 mai 2009
Concert GOTHIC, BOLTHARD, Redox si Idol in LMC
Sambata 23 mai 2009 trupele GOTHIC (Petrosani), BOLTHARD (Bucuresti), Redox (Bucuresti), Idol (Bucuresti) vor concerta in Live Metal Club incepand cu ora 19:00. Biletele vor costa 17 RON si vor fi disponibile prin reteaua www.eventim.ro cat si la locatie in ziua concertului. Concertul este prezentat de Balkan Bookings.

Gothic din nou in Bucuresti!

Concert GOTHIC, BOLTHARD, Redox si Idol in LMC


GOTHIC a fost infiintata in 1992 de Alin Petrut in micul oras de munte Lupeni din Valea Jiului, devenind intr-o scurta perioada de timp una dintre cele mai respectate trupe de metal din Romania. Muzica lor poate fi definita ca o buna combinatie intre doom-death-thrash metal cu elemente gothice. Riffurile apasate de chitara sunt folosite foarte des si sunt esentiale pentru a da greutate muzicii lor, deoarece un simplu "traforaj" nu ar fi de ajuns. Exista 3 tipuri de voce in trupa Gothic. Cea predominanta, gen death metal, a doua, apropiata de black metal, si o a treia voce, mai melodioasa. Soundul este concentrat in special pe chitari, esentiale in manifestarea puterii acestei trupe.

Trupa nu necesita multe prezentari, albumul cult "Touch of eternity" din 1998 find un "must" pentru orice metalist roman.
In concertul de la Bucuresti trupa isi va prezenta cel putin 4-5 piese noi din viitorul album "Fall of gods" care va fi lansat in toamna acestui an.
www.gothicband.iad.ro
www.myspace.com/gothicromania


BOLTHARD revine pe scena thrash/ death autohtona

Concert GOTHIC, BOLTHARD, Redox si Idol in LMC


Bolthard este formata in 2001, in orasul Fetesti, de catre fratii Alin Gurita (voce) si Catalin Gurita (chitara). Adelin se alatura fratilor Gurita si asa ia nastere o mare speranta a thrash/death-ului autohton. Se stabilesc in Bucuresti si incepand cu 2004 Boltharzii devin foarte bine cotati pe scena metal autohtona. Au avut concerte explozive si piese considerate drept adevarate capodopere underground (Thrash your Dreams, City of the blind).

Dupa aproximativ 2 ani de pauza concertistica, BOLTHARD revine pe scena cu un concert special in data de 23 mai, in Live Metal Club din Bucuresti. Cu acest prilej, trupa isi va prezenta si o parte din noile piese, pregatite pentru primul material discografic. Intre timp s-au efectuat cateva schimbari in abordarea stilistica, trupa practicand acelasi thrash/death, dar cu veleitati de mainstream.
Bolthard isi definitiveaza si componenta cooptand in trupa permanent pe Costi Ignat (tobe) si Flavius Prelipcean(bass).

Pentru mai multe informatii, accesati www.myspace.com/bolthardband


In deschidere vor presta IDOL si REDOX.


Concert GOTHIC, BOLTHARD, Redox si Idol in LMC


IDOL reprezinta o trupa de fete cu o pasiune comuna: muzica rock. Cele cinci fete petrec foarte mult timp in sala de repetitie, imprima piese si sustin concerte live.
Formatia s-a infiintat pe data 4 noiembrie 2007. Stilul abordat este Rock/Metal.Concert GOTHIC, BOLTHARD, Redox si Idol in LMC


Redox este o trupa thrash/death metal infiintata in 2007. De remarcat vocea reusita, pe felia Arch Enemy/Holy Moses a Cristinei. Mai multe informatii la www.myspace.com/redoxroLIVE METAL CLUB
Adresa club : Nicolae Titulescu 171, Sector 1, Bucharest.
Program Non-Stop.

www.youtube.com/user/LiveMetalClub
www.blog.360.yahoo.com/blog-uB_R8Zkyd7MjnRnhaLWKMyXMk7QE6nox


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top