Noutăți și comunicate

Concert Goodbye To Gravity, Voodoo si Breathelast in Mojo Music Club

27 septembrie 2012
Concert Goodbye To Gravity, Voodoo si Breathelast in Mojo Music Club
Joi, 27 septembrie 2012, sunteti invitati in Mojo Music Club de la ora 20:00 la concertul Goodbye To Gravity, Voodoo si Breathelast.

http://www.youtube.com/watch?v=hc_lCKSd1Xw&feature=youtu.be
Adresa Mojo Brit Room : Str. Gabroveni, Nr. 14, București.


Goodbye To Gravity

http://www.facebook.com/goodbyetogravity

Goodbye To Gravity este o trupa de metal din Bucuresti, care s-a nascut dintr-un mix neasteptat: fosti membri ai formatiei de heavy-metal THUNDERSTORM (care au cantat in deschiderea multor nume "cu greutate" precum JUDAS PRIEST, MANOWAR, HELLOWEEN, RAGE, EVERGREY etc) si castigatorul editiei 2008 a concursului TV "Megastar", Andrei Galut. Printre multe aparitii la festurile importante din tara precum B'estfest si Romanian Rock Meeting, Goobdye To Gravity au fost selectati din peste 2000 de trupe pentru participarea la New Blood Award, concurs pentru trupe tinere desfasurat la Summer Breeze Open Air 2012 in Germania. Albumul de debut a fost masterizat de Jens Bogren (Soilwork, Opeth, Kreator) in Fascination Street Studios, Suedia si va fi lansat anul acesta.


BreatheLast

https://http://www.facebook.com/Breathelast

BreatheLast au lansat in ianuarie 2012 EP-ul de debut ce poarta numele trupei si pregatesc un al doilea material. Breathelast s-a format in 2010, datorita unei dorinte de a canaliza eforturile si interesul muzical general al membrilor formatiei, intr-o directie unica, cu un sunet concret. O parte din membrii Side FX, (Ionut "Karlos" Cojocaru, Vali Birsan, Andrei Mihai Ionut) formeaza Breathelast, proiect de post hardcore, separandu-se definitiv de proiectul Side FX.

Voodoo
https://http://www.facebook.com/vo0do0.band

Trupa Voodoo a luat nastere inca din anul 2005 din dorinta de a aduce ceva nou si inedit in muzica romaneasca. De-a lungul timpului, componenta trupei s-a schimbat pana a ajuns la formula de astazi:Cristi-tobosar cu muzica in sange, fiind fiul lui Nelu Dumitrescu de la Iris, Fabian- fost concurent la "coala vedetelor", Cosmin- un chitarist experimentat, implicat in numeroase proiecte muzicale precum Mozart Rocks si Matei- un basist extraordinar care studiaza regie si film. Voodoo abordeaza un gen muzical unic pentru Romania, rock modern cu influente de dancehall si raggae, astfel, reusind sa fie o pata de culoare in peisajul muzical romanesc.

Sursa : Goodbye To Gravity


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă