Noutăți și comunicate

Concert Goodbye to Gravity, Deliver the God, Targ3t si Heavy Duty in Oldies Pub Sibiu

9 decembrie 2012
Concert Goodbye to Gravity, Deliver the God, Targ3t si Heavy Duty in Oldies Pub Sibiu
Duminica, 9 decembrie 2012, Heavy Entertainment prezinta: Goodbye to Gravity pentru prima oara in Sibiu, alaturi de Deliver the God, Targ3t si Heavy Duty. Evenimentul va avea loc in clubul Oldies Pub strada Nicolae Bălcescu nr.13. Dupa cantare afterparty cu Hora de la Transilvania Rock Society.

Suport pentru trupe 10 ron.

Veniti cu mic cu mare sa aveti parte de un masacru auditiv si merchandise pe cinste. Din cadrul evenimentului "spicuim":

Goodbye to Gravity:

Goodbye To Gravity este prima trupă românească participantă la Summer Breeze Open Air 2012 între cele 6 finaliste alese din peste 2000 de trupe aplicanteiar în prezent se apropie de sfârșitul primului turneu național "Zero Gravity Tour" care totalizează 13 concerte în: București, Slatina, Brașov, Cluj, Alba-Iulia, Sibiu. Alături de Andrei Găluț, care a câștigat ediția 2008 a Megastar, în componența trupei intră foști membri (Alex, Tz și Bogdan) ai trupei Thunderstorm, trupă de heavy metal cu renume care a cântat în deschiderea unor trupe celebre ale scenei rock internaționale precum Evergrey, Rage, Judas Priest, Manowar, Helloween, Lake of Tears etc., și Mishu, ex.Graven. Mai jos puteti urmari videoclipul piesei The Cage:

http://www.youtube.com/watch?v=8eIuwthdFOA

Targ3t:

TARG3T este evoluția firească a componenței și stilului promovat de trupa Alba Iuliană actuala din DEVA, de când a pornit la drum în 1997. TARG3T inseamna: Ionut Olariu (myuz) - voce, Robert Bravjak (robi)- tobe, Adrian Uritescu (bila) - voce, chitara, Alin Mesaros (mesa) - chit bas.

Din dorinta de a infaptui ceea ce visam, continuam aceasta "lupta" de a nu renunta si de a demonstra faptul ca se pot face lucruri mari cu resurse minime, atata timp cat exista vointa si daruire.
In prezent TARG3T participa la majoritatea festivalelor si concerte de club alaturi de SUBSCRIBE, EKTOMORF, ORIGIN, PSYCROPTIC cat si cu nume auotohtone ca IPR, GUERRILAS, DEATHDRIVE, SPIRITUAL RAVISHMENT, ALTAR, HEAVY DUTY, PROOF, DELIVER THE GOD sau SKULLP etc. In prezent TARG3T promoveaza albumul FACEBURN, printr-un turneu in partea de Vest si centru a tarii. Imaginea trupei se reflecta cel mai bine in videoclipul piesei I'm Done:

http://www.youtube.com/watch?v=kumFIl-27dM

Deliver the God:

Deliver The God a luat fiinta in 2009, componenta fiind: Silv - voce, Alinesku - chitara, Cripi - chitara, Norman - tobe, Alex - bass. In cei 3 ani de activitate au sustinut peste 40 de concerte in Romania cele mai importante fiind pe aceeasi scena cu Parkway Drive si Suicide Silence. De asemenea au cantat la mai multe festivaluri dintre care amintim OST Fest Rasnov, Open Camp Vaslui, Gurasada Stop, Drop & Rock si altele.
In acest moment trupa lucreaza la piese noi si urmeaza sa inregistreze un single.

http://www.youtube.com/watch?v=cVhac6Lz8fE  

Heavy Duty:

Formatia si-a inceput activitatea spre sfarsitul anului 2007, prin nevoia membrilor ei de a se intalni si de a produce mult zgomot. Totul a inceput ca un hobby intr-un garaj, insa incet dar sigur acest hobby s-a transformat intr-o activitate mai serioasa, lucru care a facut sa aduca trupa Heavy Duty in atentia scenei underground locale.

Dintre concertele sustinute, in mare parte in Transilvania, putem enumera un concert la Cluj alaturi de trupa Dirty Shirt, participare la festivalul "Dark River Rock Fest" de la Sf. Gheorghe (2009), participare la primul festival de tatuaje din tara, "Transilvania Tattoo Expo", Sibiu (2009), o performanta de exceptie in deschiderea a probabil celei mai populare trupe de metal underground din tara, Truda (2010), prima trupa sibiana de metal prezenta pe scena de la Artmania (2011), participare la Route68 Summerfest (2012) si colaborari cu cei de la Krepuskul, Bolthard, Sign of Agony, Necrovile, Loudrage, Targ3t si Evergreed. Tot aici mai putem mentiona si participarea trupei la preselectia Ost Mountain Fest in 2010 la Bucuresti.
http://www.youtube.com/watch?v=eOFJPcZsf0o


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă