Noutăți și comunicate

Concert Godsmack la Arenele Romane din Bucuresti

26 octombrie 2022
Concert Godsmack la Arenele Romane din Bucuresti
Concertul Godsmack de la Arenele Romane din București, va avea loc miercuri, 26 octombrie 2022.


Informații despre eveniment

Celebra trupa americana GODSMACK revine la Bucuresti dupa 3 ani de la cele doua showuri sold-out din 2019. Concertul va avea loc tot la Arenele Romane (cort) pe data de 26 octombrie 2022. Se pun in vanzare doar 1750 bilete iar primele 200 au pret earlybird. Acestea se gasesc pe iabilet.ro incepand de vineri, 17 decembrie, ora 10:30.

Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia.

Despre Godsmack

Godsmack s-a format in 1995 si a lansat 7 albume de studio bucurandu-se de un succes international rapid. Trei dintre albume au fost consecutiv numarul 1 in Billboard 200, si anume: "Faceless", "IV" si "The Oracle". Au avut si 23 de piese in top 10 radio hits in Statele Unite, dintre care 17 au fost in top 5, un record pentru un artist rock.

Cel de-al saptelea album al trupei a fost lansat pe 27 aprilie 2019 si se intituleaza: "When Legends Rise". Inca de la infiintare, Godsmack au fost in turneul Ozzfest de mai multe ori, au cantat la cele mai mari festivaluri internationale si au umplut arene in jurul lumii. Trupa a vandut peste 20 de milioane de albume in mai putin peste 10 ani. In cinstea lor dupa succesul celui de-al saselea album "1000hp", orasul Boston are "Ziua Godsmack" pe 6 August, prin decretul primarului Marty Walsh.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro si in reteaua iabilet si au urmatoarele preturi:
  • Earlybird - primele 200 de bilete
    • Golden Circle - 199 lei
    • Acces General - 169 lei
  • Presale
    • Golden Circle 229 lei
    • Acces General - 189 lei
  • La intrare
    • Golden Circle - 250 lei
    • Acces General - 200 lei
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara

Zona Golden Circle se afla in fata scenei. Se pun in vanzare doar 500 de bilete in Zona Golden Circle dintr-un total de 1750 de bilete.

Copiii sub 7 ani nu platesc bilet dar trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Puteti adauga la comanda si optiunea FLEX. FLEX e o asigurare suplimentară pentru fanii care vor să cumpere bilete din timp dar care vor și siguranța că în cazul în care nu mai pot participa, din varii motive, la evenimente, își primesc rapid înapoi banii plătiți pe bilet/e. Mulți ne-au spus că ar cumpără bilete din timp la evenimente, dar nu știu ce vor face peste 4-6-8 luni, dacă vor fi plecați în vacanță în perioada respectivă, dacă vor putea să-și ia concediu să vină la un eveniment, sau dacă nu vor putea să participe la concerte din motive medicale. Dacă achiziționezi serviciul FLEX (adică 3% extra plătiți pe bilet), poți renunța la bilet/e cu maxim 72 de ore înainte de ziua în care are loc evenimentul. şi primești înapoi toată sumă plătită pentru biletul la care renunți, în 5 zile lucrătoare, mai puțin contravaloarea serviciului FLEX și a comisioanelor suplimentare achitate, precum prețul serviciilor de intermediere / de procesare ori administrare a comenzii / de emitere bilet etc.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top