Noutăți și comunicate

Concert Godsmack in premiera in Romania, la Arenele Romane

27 iunie 2015
Concert Godsmack in premiera in Romania, la Arenele Romane
Sâmbătă, 27 iunie 2015 Phoenix Entertainment vă invită la un concert al trupei Godsmack în Arenele Romane.

Phoenix Entertainment are onoarea sa anunte una dintre cele mai tari formatii heavy metal din Sua, Godsmack, in premiera, la Bucuresti. Solistul si compozitorul Sully Erna, chitaristul Tony Rombola, basistul Robbie Merrill si tobosarul Shannon Larkin se vor intalni cu fanii din Romania, sambata, 27 iunie 2015, la Arenele Romane. Sully Erna & Co ne vor delecta cu hituri precum Whatever, Voodoo, Awake, The Enemy, I Stand Alone etc. dar si cu piese de pe "1000hp", albumul aparut in august 2014. Formatia este mai pe val ca niciodata, anul viitor fiind invitata la mari festivaluri, atat in Australia sau Sua, cat si pe "˜batranul continent': Download, Rock im Park/ Rock am Ring, Hellfest, Graspop Metal Meeting. Iar liderul ei, Sully Erna, a fost solicitat de Martin Scorsese sa joace in cel mai recent film al sau, "Bleed for This", alaturi de Miles Teller, Katey Sagal, Tom DeNucci si altii. Mai mult, dupa ce a luat lectii de actorie de la Susan Batson (care a lucrat cu Tom Cruise si Nicole Kidman), Erna tocmai a terminat filmarile la un nou serial de televiziune. In episodul pilot, el joaca impreuna cu David Labrava si Drea de Matteo (Happy si Wendy Case) din "Sons of Anarchy".

Trebuie stiut ca Godsmack a reusit o performanta iesita din comun: trei albume consecutive ("Faceless' ­ 2003, "Iv' ­ 2006 si "The Oracle' ­ 2010) au intrat direct pe primul loc in prestigiosul clasament Billboard 200! De asemenea, grupul a inregistrat nouasprezece hituri ajunse in Top 10, dintre care cincisprezece au fost in Top 5, o performanta absolut remarcabila pentru oricine, dar mai ales pentru o formatie heavy metal.Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim sau online pe http://www.eventim.ro la urmatoarele preturi:

Pana la data de 25 ianuarie, biletele vor fi disponibile la pretul promotional de 125 lei, urmand ca ulterior acesta sa devina 145 lei iar in ziua evenimentului 160 de lei.

Concertul Godsmack in Romania este un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top