Noutăți și comunicate

Concert GOD, Ka Gaia An si Eternal Fire in Wings Club

27 mai 2011
Concert GOD, Ka Gaia An si Eternal Fire in Wings Club
Vineri, 27 mai 2011, Stay Metal Forever va invita de la ora 19:00 in la Wings Club din Bucuresti, la un nou eveniment din seria concertelor pe 2011. Pe scena din Wings Club vor urca una dintre cele mai vechi trupe de metal din Romania precum si doua trupe foarte promitatoare din noul val : GOD, Ka Gaia An si Eternal Fire.

Pretul unui bilet este de 15 lei. Biletele pot fi cumparate in seara concertului la intrarea in club.
Adresa Wings Club : Strada Mihai Eminescu, Nr. 127, Sector 2, Bucuresti.


Trupa GOD proneste in turneul "Chemarea strabunilor" de promovare noului album "Forefathers". Turneul va cuprinde 5 orase si se va desfasura de pe data de 26 mai pana la 3 iunie, anul curent.


GOD
www.godthehorde.ro, http://gbob.com/profile/GOD, www.facebook.com/godthehorde, www.myspace.com/godthehorde, www.youtube.com/godband

Dupa o indelungata adastare, avem cinstea si bucuria de va putea aduce la cunostinta cum ca hoarda barzilor-luptatori GOD va sa implineasca in acest an 17 ani de fiintare, celebrand, in acelasi timp, si 2 ani de la intoarcerea in tara de bastina si reintregirea sa. Cu acest prilej, ne-am socotit s-aducem ofranda intru imbucurarea celor de vor raspunde chemarii (atat "batranilor" care ne stiu din vremuri de mult apuse, cat si celor ce ne descopera abia acum) o serbare ce va cuprinde, dintru inceput, 5 cantari.

Cetatile in care s-or intampla aceste cantari, stranse sub stindardul "Chemarii Strabunilor" le-om insira mai jos, dupa oranduirea zilelor:
- 26 mai 2011 - Irish & Music Pub - Cluj-Napoca, alaturi de Whispering Woods,
- 27 mai 2011 - Wings Club - Bucuresti, impreuna cu Ka Gaia An si Eternal Fire,
- 28 mai 2011 - Rockstadt - Brasov, cu Indian Fall si Hteththemeth,
- 29 mai 2011 - Subway - Bacau, impreuna cu Ka Gaia An,
- 03 iunie 2011 - Underground - Iasi, cu Ka Gaia An.

Nadajduim ca, dupa cucerirea prin dulce viers spuselor fortarete, sa putem purcede, in cel mai scurt rastimp, spre lua cu asalt si alte plaiuri.
In timpul celor cinci cantari, fi-vor infatisate cantece noi, ce parte fac celui de pe urma rod al indeletnicirii noastre - aflat acum in mestesugire - pre nume "Forefathers", dara tot asa si unele vechi si mult stiute, de n-au mai fost auzite de la noi de mai bine de 10 ani pe taramuri cum sunt cele ale Bucurestilor, Napocai si Bacaului (sau intrutotul deloc, precum la cetatea Brasovului).
Cu mult drag asteptam sa raspundeti chemarii strabunilor si sa veniti la sarbatoarea noastra, ca sa ne veselim si sa cantam impreuna canturi de vitejie si de buna voie.
Pan-atunci, pocalele sus si s-auzim de bine!


Ka Gaia An
www.myspace.com/kagaiaan_band

Peste munti, peste campii, in apropiere de mare era un popor remarcabil, dacii "cei mai viteji dintre traci", dupa cum spus Herodot.Ka Gaia An este o stare de spirit, o revenire la traditiile, obiceiurile, emotiile, viata spirituala, sa iubesc pamantul sfant al stramosii poporului roman, dacii.Ka Gaia An aduce legenda, misticism, adevarul despre istoria poporului roman.Ka Gaia An este un templu de meditatie si intelepciunea dacilor "discurs de pe pamant la cer".Ei spun ca in aceste piese ca dacii au fost invincibili pe campul de lupta atunci cand fluturand steagul cap de lup "Dracarul" sunet care propulsat sa sperie toti inamicii care au incercat sa cucereasca aceste meleaguri. Inchinam o oda cult celor care ne-au facut sa fim mandri de trai in aceste locuri, Burebista si Decebal sunt in viata si inimile noastre.Traiasca toati dacii!Noi toti suntem fii ai lui Zamolxis!

Trupa fost infiintata in februarie 2008, in Bucuresti.Stilul muzical pe care il abordeaza este o combinatie folclorului traditional romanesc, cu multe influente din stiluri diferite de rock.
Componenta presupune 7 membri : voce masculina, voce aditionala feminina, chitara, chitara bass, claviaturi, fagot, baterie.
Trupa beneficiat de o activitate concertistica constanta fie ca este vorba de club sau festival.

Motto Ka Gaia An : "la lupta dacii mei".


Eternal Fire
http://www.myspace.com/sanctuaryofeternalfire

In inima muntilor Carpati, intr-o iarna geroasa anului 1997 Sammy si Storm se decid sa porneasca un proiect metal. Dupa multa munca se reuseste editarea unui demo continand 4 piese, demo care fost bine primit de criticii muzicali din aceea perioada. Dupa o perioada de pauza, o data cu mutarea celor 2 in Bucuresti este cooptat in trupa un tanar si talentat muzician, Dark Messiah care venit cu niste idei care s-au implementat foarte bine in contextul trupei, combinand elemente de old school thrash si melodic black metal. O data cu cooptarea in trupa lui Dark Messiah, in 2008, se continua visul care inceput cu 11 ani in urma. La inceputul anului 2010 se alatura trupei Zala, un basist talentat, cu multa experienta pe scenele underground romanesti si la tobe Gaby. Dupa plecarea lui Sammy ( voce) trupa isi definitiveaza componenta la sfarsitul anului 2010 astfel: Storm-chitara, Dark Messiah-chitara, Kystalah-voce, Dany-clapa, Gabi-tobe si Zala- bass. In prezent trupa presteaza un heathen/melodic black metal. Keep The Banner Of Eternal Fire burning. ...forever!!!!!!"

Sursa : Stay Metal Forever!
www.facebook.com/staymetalforever
www.myspace.com/staymetalforever


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă