Noutăți și comunicate

Concert FusionCore in Bucuresti la Fabrica

1 noiembrie 2012
Concert FusionCore in Bucuresti la Fabrica
Joi, 1 noiembrie 2012, de la ora 21:00, trupa FusionCore va sustine ultimul concert din cadrul turneului Permanent Voyage, inceput in septembrie 2012. Locul desfasurarii evenimentului va fi Clubul Fabrica din Bucuresti. In deschidere vor canta cei de la Stonebox.

Pretul unui bilet este de 10 RON.

Materialul inregistrat in primavara 2012 contine 10 piese cu versuri scrise in romana, engleza si franceza. "Permanent Voyage" este un album ce abordeaza mai multe genuri muzicale. Prima jumatate este influentata de jazz si bossa nova, urmand ca spre final compozitiile sa se indrepte catre rock progresiv si metal.Inregistrarile si mixajul au avut loc la Tom Tom Studios in Budapesta, la inceputul anului 2012.

Albumul poate fi descarcat gratuit exclusiv de pe metalhead aici:
http://www.metalhead.ro/permanentvoyage/  

Pentru mai multe detalii legate de trupa si album accesati site-ul http://www.fusioncore.ro
 
Invitati speciali vor fi trupa StoneBox din Bucuresti : "Stonebox a aparut din dorinta noastra de a ne exprima trairile si experientele prin muzica si imagine. Nu vrem sa demonstram nimic, nu vrem sa producem hit-uri pe banda rulanta si nici sa fim o trupa de-o vara. Stonebox inseamna placerea de a canta si nimic mai mult. Stonebox inseamna grunge."

http://www.facebook.com/Stoneboxband
http://www.stonebox.ro/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top