Noutăți și comunicate

Concert Fusion Core in Ageless Club

11 mai 2013
Concert Fusion Core in Ageless Club
Sâmbătă, 11 mai 2013, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert al trupei Fusion Core în Ageless Club.

Prețul unui bilet este de 15 lei.
Adresa Ageless Club : Calea Șerban Vodă, Nr. 213 (lângă intersecția cu str. Cuțitul de Argint, fostul Tehnic Club), București. Mijloace de transport: tramvai 1 și 19, autobuz 116 și 323 (stația Cuțitul de Argint), metrou (stația Tineretului).
Detalii și rezervări: 0728.264.690, http://www.ageless.ro

Detalii despre tupa FusionCore

http://www.fusioncore.ro/
http://www.facebook.com/FusionCoreBand
http://www.youtube.com/user/FusionCoreable

FusionCore poate fi definită ca o trupa de Nu-jazz, care reunește mai multe genuri muzicale de la jazz la funk, bossa nova, rock progresiv sau chiar metal.

Formația a participat la diverse festivaluri (Student Fest / Coke Live / Stufstock / Peninsula / Rock Out Loud / Watumi) și concerte, în același castiga in 2008 si trofeul la concursul national "Manyfest Yourself" organizat de revista Sunete.

În 2012, Fusioncore inregistreaza primul album "Permanent Voyage" in studiourile TomTom Studios din Budapesta urmand un turneu de promovare în marile orașe din țară in toamna aceluiasi an (Bucuresti, Brasov, Arad, Oradea, Alba-Iulia, Deva, Cluj-Napoca).

La sfarsitul anului 2012 albumul Permanent Voyage a fost desemnat de catre cititorii site-ului Metalhead.ro "Best Romanian Alternative Album 2012 ".

Nominalizat la "Best Romanian Rock Album 2012" de catre revista Maximum Rock.

Muzici si Faze declarand despre album " Album extrem de reusit din punct de vedere vocal si instrumental. Idei muzicale surprinzator de bune. Asteptam cu interes materiale(le viitoare) "


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top