Noutăți și comunicate

Concert Funkorporation în Club Manufactura, Timișoara

20 aprilie 2019
Concert Funkorporation în Club Manufactura, Timișoara
Sâmbătă, 20 aprilie 2019 sunteţi invitaţi în Club Manufactura din Timișoara, România la concertul Funkorporation.


Informații despre trupă

Trupa Funkorporation s-a înființat in 2011 și canta de la piese funky pana la soul melancolic, mustind de bași bine plasați, voci incredibile, riffuri catchy de chitară, detalii strălucitoare din saxofon și trombon, toate aranjate bogat, cu poftă, fierbinte. Concertele lor sunt intense, de o exuberanţă neostoită, trupa avand un sunet aparte, o combinatie de mai multe stiluri muzicale, începând de la soul, funk până la alternativ si chiar muzică electronică.

În mai 2012 formaţia a câştigat concursul de talente Médiabefutó, în august au cântat la Festivalul Peninsula iar în noiembrie au câştigat marele premiu TIMAF (Transilvania International Art and Music Festival). Au cântat în deschidere la Heaven Street Seven si PASO din Budapesta, Şuie Paparude, Byron, Compact si Moonlight Breakfast.

În 2013 trupa a fost nominalizata la categoria The best live act la Transilvania Music Awards.

În 2015 Funkorporation ia locul II la Jazz in the Park Cluj-Napoca la sectiunea interpretare si locul III la Festivalul de Muzică de Stradă din Satu Mare.

Au prestat la festivaluri precum Peninsula (Tg.Mures/Cluj), Basm (Bistrita), Poiana Urbana (Bucuresti), Street Food (Iasi, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara, Brasov), Seri de vara clujene, Zilele Clujului, Jazz in the Park, FICT (Cluj), Forgatag (Tg.Mures), TIFF, Vibe Festival, Double Rise, Awake.

Energia muzicala din Manufactura o vor asigura membrii trupei: Horváth Hanna - voce, Székely Erika - voce, Sándor László - bas, Bajusz Gábor - tobe, Balla Szabolcs - saxofon, Τúrós Tamás - trombon şi Halmen József - chitara.

https://www.youtube.com/watch?v=F8d-iIF9NZY

Link eveniment

https://www.facebook.com/events/420162191891303/


Evenimente recomandate

Top