Noutăți și comunicate

Concert Fun Lovin Criminals la Hard Rock Cafe

21 octombrie 2024
Concert Fun Lovin Criminals la Hard Rock Cafe
Fun Lovin' Criminals va susține un concert în Hard Rock Cafe din București, luni pe 21 octombrie 2024, de la ora 21:00.


Informații despre eveniment

Trupa americana Fun Lovin' Criminals se reintoarce in Romania, de data aceasta la Hard Rock Cafe, pe 21 octombrie, de la ora 21:00. Vino sa asculti "Scooby Snacks", "Love Unlimited", "King of New York" sau "The Fun Lovin Criminal" in cadrul unui show care va trece prin toata cariera trupei.
Fun Lovin' Criminals vin din New York si sunt activi din 1993. O formatie care abordeaza un rap rock, dar in care se regasesc influente de funk, R&B, jazz si chiar punk.

Cu sase albume de studio lansate si inca sapte compilatii, Fun Lovin' Criminals au cunoscut succesul mainstream la inceputul anilor 2000 cu albumul 'Loco', material care a ajuns pe pozitia 5 in UK Albums Chart. Acest lucru a fost cumva anuntat si de faptul ca discul de debut, 'Come Find Yourself" a petrecut doi ani in UK Album Chart.

In momentul de fata, Fun Lovin' Criminals inseamna Brian Leiser (bass/voce), Frank Benbini (tobe) si Naim Cortazzi (chitara).

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay.

Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • 159 de lei, cu loc la masa, în sala
  • 119 de lei, fara loc, in fata scenei
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:
  • 180 de lei, cu loc la masa, în sala
  • 140 de lei, fara loc, in fata scenei
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32.
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top